luka gašparič Svet24.si

Luka Gašparič zaradi poskusa umora v mariborskem...

1726721677-vr-aktual-jasno-in-glasno-oddaja-1-foto-jaka-zorman-6-of-12-1726721615640 Svet24.si

Jasna Kuljaj v novi oddaji na Veseljaku

18250X3012 Necenzurirano

Propad Biobanke: denar strank izgubljen. To bo ...

vila frantar zabret Reporter.si

Do milijona evrov profita! Najbolj razvpita ...

tadej pogacar Ekipa

Oglasil se je tudi veliki Merckx: "Da napadeš 100...

harry Revija Stop

Harry - srečanje s skrivnostno sestro

vinicius oblak Ekipa

Odčital mu je lekcijo: Oblak preigral Viniciusa, ...

Šport Novo mesto/Marof

FOTO: Krkašice prve finalistke zaključnega turnirja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.03.2016 18:54

Na prvi polfinalni tekmi v športni dvorani Marof so se Novomeščanke pomerile proti ekipi Triglava iz Kranja. Krkašice so v tekmo vstopile nekoliko bolj nervozno, vendar so kmalu ujele svoj pravi ritem in zaigrale tako kot znajo. Z izjemo prve četrtine so kontrolirale celoten potek srečanja. Novomeščanke so prikazale izjemno borbeno in kolektivno igro. Skozi celotno srečanje so Dolenjke nadzirale skok v obrambi in napadu, kasneje je stekla tudi igra v napadu.

Prva polfinalna tekma:
KRKA : TRIGLAV 66:50 (14:13, 15:9, 21:16, 16:12)
Postava in strelke Krke: Jurečič, Koračin 2, Krošelj 24 (7 pridobljenih žog), Seničar 6 (15 skokov, 8 podaj), Cesar 11, Zoran 16, Vrščaj I., Mervar 5, Klobučar, Lavrič 2, Špoljar, Vrščaj E.

IZJAVI TRENERJEV PO TEKMI:

Sašo Rebernik, trener Krke:
"Čestitke dekletom za prigarano zmago, celotna ekipa je verjela vanjo! Ključ do uspeha na tej tekmi je bila igra v skoku, ki smo ga nadzirali in bili tudi pri tem parametru igre na koncu boljši. Kljub zmagi ostajamo trdno na tleh. V soboto nas čaka nova tekma, na kateri si želimo novega presenečenja in naslova državnega prvaka."


Gašper Sluga, trener Triglava:
"Čestitke nasprotnicam za zasluženo zmago. Odsotnost Ane Šarić in slabo zapiranje prostora pod svojim obročem sta ključna razloga, da bomo v soboto igrali na tekmi za 3. mesto. Naš cilj pred finalnim turnirjem je bil, da osvojimo eno izmed medalj. Naredili bomo vse, da to tudi izpolnimo."

Krkašice se bodo na jutrišnjem finalu, ki se začne ob 18:30, pomerile proti zmagovalni ekipi druge polfinalne tekme med ekipama Athlete Celja in Grosuplja.

Vljudno vabljeni, da si jutrišnji finale ogledate v čim večjem številu!