sečnja-dreves, akcija, levica Svet24.si

Foto: V Ljubljani bosta padla mogočna drevoreda, ...

lokalne volitve 2022 Svet24.si

Poslanci v en glas stopili v bran "večnim" ...

20200310-00994436 Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za ...

rtvs Reporter.si

Javna hiša pred moralnim bankrotom: RTV Slovenija...

nemcija Ekipa24.si

Odjeknilo je! Nemci izbrali novega selektorja, na ...

Hajdi Korošec Jazbinšek Njena.si

Umrla ljuba mati Hajdi Korošec

goltes Ekipa24.si

Dončićeva zaročenka objavila noro fotografijo, ...

Novice

Podelili diplome na Višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
22.05.2023 10:16

V Športni dvorani Leona Štuklja je preteklo sredo potekala 29. svečana podelitev diplom 157 diplomantkam in diplomantom Višje strokovne šole Šolskega centra Novo mesto v vseh osmih višješolskih programov.

Prireditev so s udeležili direktor Šolskega centra Novo mesto doktor Matej Forjan, ravnateljica Višje strokovne šole magistrica Dragica Budić, predstavnik Mestne Občine Novo mesto doktor Iztok Kovačič in diplomant Elektronike Marko Simčič, ki je bil član Študentskega sveta. Slovesnosti so se udeležili tudi številni zunanji gostje z ministrstva in gospodarstva.

diploma, šolski-center-novo-mesto, višja-strokovna-šola
29. svečana podelitev diplom diplomantkam in diplomantom na Višji strokovni šoli Šolskega centra Novo mesto
Šolski center Novo mesto, Višja strokovna šola

Tudi tokrat je za pridih svečanosti poskrbel v zasedbi dijakov, študentov in profesorjev Big Band Šolskega centra Novo mesto. Imenovani so bili tudi najboljši diplomanti po vsakem rednem in izrednem študijskem programu.

Višja strokovna šola svoje temelje postavlja na dobro delo s človeškimi viri. Ne skrbijo le za dosežke, dobre in merljive rezultate, ampak gradijo dober odnos do študentov in skrbijo za dobro sodelovalno kulturo med zaposlenimi ter v odnosu do gospodarstva in lokalnega okolja.

Znanje, ki so ga usvojili študentje, bodo tako prenesli v delovni proces in družbi poskušali vrniti vsaj delež tistega, kar jim je v učnem procesu tudi sama dala.

Višja strokovna šola svoj učni proces ves čas prilagaja spremembam okolja v želji slediti tehnološkim novostim in potrebam gospodarstva. Stkala je tudi dobre vezi z delodajalci, kar dokazujejo tudi številke, da sodeluje s 97 različnimi gospodarskimi družbami in subjekti.