jure ličen, morje 1 Svet24.si

Nova oseba v Juretovem življenju

uvodna Svet24.si

Razkrili, kdo bo nastopil na naslednjem Super ...

luka koper, mesec Necenzurirano

Stanovanja za milijon evrov? Minister Mesec, ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

doncic Ekipa24.si

Kje je Luka? Slovenski zvezdnik že v svojem ...

TRio Odkrito.si

TikTok hit - Todosovski, Avdić, Obrez

damir krznar maribor dw Ekipa24.si

Brez ovinkarjenja: Krznar razkril, kaj si misli o ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Na Mirni si želijo konjeniškega centra

Piše: R.K.

Čas objave:
15.11.2021 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Ajda Vesel.

SVET NA KRKI
Danes se začenja obdobje obvezne uporabe zimske opreme na motornih vozilih, ki bo trajalo do 15. marca prihodnje leto. Ustrezne pnevmatike so ključnega pomena za varno vožnjo, saj so edini stični del vozila z voziščem, zato morajo vozniki poskrbeti, da bo ta vedno optimalen. Profil zimskih pnevmatik mora biti globok najmanj tri milimetre in ga je smiselno preverjati bolj pogosto, še posebej, če je zima blaga, saj je pri višjih temperaturah tudi obraba večja, opozarjajo na Agenciji za varnost prometa.

Univerzitetni klinični center Ljubljana danes odpira nov covidni oddelek v prostorih Bolnišnice dr. Petra Držaja, kjer bodo za začetek zagotovili 37 dodatnih postelj. Nove kapacitete odpirajo tudi druge covidne bolnišnice, njihova vodstva pa danes z ministrstvom za zdravje iščejo rešitve za zagotavljanje dodatnih kapacitet.KRKA DOMA
V sklopu vladnega delovnega obiska Jugovzhodne Slovenije sta se sestala župan Občine Mirna Dušan Skerbiš in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Jože Podgoršek. Župan je ministra seznanil z načrtovanimi občinskimi projekti. Posebna pozornost je bila namenjena idejni zasnovi Konjeniškega centra Kepa, za katerega zasebna investitorica pripravlja dokumentacijo za spremembo občinskega prostorskega načrta.

Namiznoteniški igralci in igralke Športnega društva SU Novo mesto so v minulih dneh odigrali kar precej tekem in to uspešno. V petek in soboto so dosegli novi zmagi v 1. Slovenski namiznoteniški ligi. Vikend pa so SU-jevci uspešno zaključili v Logatcu, kjer je včeraj potekalo 2. Odprto prvenstvo za člane in članice. Tam so nastopili Lana Slatinšek, Jožko Omerzel in Uroš Slatinšek.

Osrednja informativna oddaja, 15.11.2021