kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Zabavno Sevnica

Velika kitariada v Sevnici

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.08.2015 05:57

Pred Športnim domom Sevnica danes in jutri prirejajo že deveto tradicionalno srečanje starih glasbenih skupin (petek) in rock zabavo z nastopi tudi novejših glasbenih skupin (sobota).

Prireditev, ki so jo poimenovali VELIKA KITARIADA, bo tokrat potekala zopet dva dni s športnimi, z zabavnimi in glasbenimi aktivnostmi za mlade in starejše.

Prvi dan bodo nastopile skupine, ki so v večini delovale pred letom 1980 in sedaj ne delujejo več, s preigravanjem skladb iz »zlatih« 60., 70., in 90. let. Tako kot pretekla leta so tudi tokrat povabili skupine iz vse Slovenije, predvsem pa iz posavsko-zasavskega konca. Nastopile bodo skupine: MORG, POWERŠOK, HIMALAYA, REPAIR STATION, MODRE ZVEZDE in CANTINA THRASH.

Drugi dan bodo po podelitvi športnih priznanj udeležencem tekmovanja v odbojki na mivki in tenisu nastopile rock skupine ROCXTASY in MAKADAM, kot vrhunca dogajanja pa bosta nastopili novejša slovenska rock (super)skupina SAN DI EGO in legendarna slovenska pop rock skupina POP DESIGN. Prizorišče koncerta bo pred Športnim domom v Sevnici (pri bazenu).

Prireditev bo trajala oba dneva od 20. do 2. ure in bo v vsakem vremenu (šotor), je povedal Rok Petančič iz KŠTM Sevnica.

Pogovor z Rokom Petančičem