alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: LOS VENTILOS IN TOMI MEGLIČ - VANILIJA

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.08.2015 07:31

15 let po izdaji prvega albuma, ‘’ventilatorji’’ napovedujejo novo ploščo. Posebno, drugačno in edinstveno. Novi komadi, nov pevec in štirje slovenski frontmani, ki so posneli glavni vokal za njihove največje hite.

Po prvem singlu NE GLEDAM NAZAJ s TOKCEM, prihaja v javnost druga skladba iz niza štirih coverjev. LOS VENTILOS so sklenili sodelovanje s pevcem skupine SIDDHARTA. Tomi Meglič je prispeval vokal za legendarno skladbo VANILIJA, ki je ob svoji premieri pred približno devetimi leti dodobra zatresla slovensko rock sceno predvsem zaradi izjemnega kitarskega rifa v kitici in refrenu, ki ga podkrepi močan bobnarski in bas solo. Avtor glasbe je Boštjan Gradišek, avtor besedila pa Miha Žagar. Vanilija 2015 je zaznamovana z modernim pristopom svetovne mainstream rock scene, nekoliko spremenjenim aranžmajem in seveda norim vokalom Tomija Megliča.

Los Ventilos tako ne popuščajo. Nadaljujejo zastavljeno pot do svojega četrtega albuma, ki bo izšel jeseni. Poleg štirih coverjev, za katere so in bodo prispevali vokal Tokac, Tomi Meglič in še dva velikana slovenske rock scene, bo na albumu tudi deset novih komadov.

Člani skupine LOS VENTILOS so material za novo ploščo snemali dve leti. Popolnoma so se predali ustvarjanju, kvaliteti in predvsem medsebojnemu sodelovanju, kar je obrodilo res vrhunske skladbe, ki bodo izšle jeseni na njihovi četrti plošči. Snemanje je potekalo v Kočevju ( studio Beartracks ) in Trzinu ( Studio ABOX ).


Kot vsaka plošča do sedaj, tudi ta prinaša novega pevca. In kot smo obljubili, razkrivamo njegovo ime. Marsikdo ga pozna, nekdo je že
nekaj slišal, mogoče celo predvajal. Novi pevec skupine je Iztok Orešnik - GINO. Vokalist, ki ga slovenska glasbena scena pozna po samostojnem albumu in res dobrem, ter specifičnem vokalu.