severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Gašper je Zadihal

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.11.2012 07:30

Gašper Rifelj se javnosti predstavlja s svojo popolnoma svežo in novo pesmijo Zadihaj. Pesem smo izbrali za HIT DNEVA, lahko pa jo poslušate tudi na spletni strani.

Zadihaj je prva pesem, ki je nastala v sodelovanju z vrhunsko slovensko glasbenico Majo Pihler - Bilbi, Gregorjem Stermeckijem in Teodorjem Amanovičem - Tošem (Skupina Nude) in zastopniško Agencijo DKC Management.

Mlad glasbenik se tokrat predstavlja v povsem novi luči, saj gre za sodobno minimalistično pesem s pompoznimi retro elementi, polno potizivne energije, ki v tem hitrem in napetem tempu časa pomirja poslušalce z optimizmom, upanjem in zabavnim sporočilom. Gašper s pesmijo sporoča, da živimo v času, kjer nepomembne stvari polnijo naš vsakdan, nam jemljejo energijo in nas spravljajo v stres. Le redko se ustavimo in zares zadihamo, prevetrimo naš um in se spet zavemo, katere stvari v življenju resnično štejejo.

Vsekakor bo pesem pustila vtis na poslušalcu, saj se v besedilu lahko najde prav vsak na svoj način. Intenzivno delo in prava ekipa ljudi, ki verjame dela in diha skupaj z Gašperjem, verjame, da bo leto 2013 za mladega glasbenika prelomno in da si bo s singlom "Zadihaj" ustvaril svoj prostor v glasbenem svetu in močno opozoril nase.


Gašper še obljublja, da bo pesem dobila tudi vizualno podobo v prvem tednu meseca Decembra.
ZADIHAJTE Z GAŠPERJEM!


Gašper Rifelj - Zadihaj