Christine Lagarde Svet24.si

ECB v novo znižanje evrske obrestne mere

profimedia-0921615611 Svet24.si

(Foto) Znana "plus size" manekenka naprej ...

761284_246-nlb Necenzurirano

Slovenske banke z rekordnimi dobički. Kdaj bodo ...

urban stojan ana ros pl Reporter.si

Novi soprog Ane Roš mora za leto in tri mesece v ...

pogacar roglic Ekipa

Primož Roglič z izjavo tedna: "Izbiral bom ...

saša-popović BestFM

Ta voditelj je hudo bolan, infuzije kar na domu

image00004 Ekipa

Kakšna bomba, kakšen gol: Mojstrovina Jana ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Bilbi - Limonada

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2015 07:35

Na letošnjih Melodijah morja in sonca se je prvič predstavila tudi Bilbi s svojo novo skladbo Limonada.

Skladba je nastala posebej za to priložnost. Glasbo zanjo sta napisala Gregor Stermecki in Bilbi po besedilu Roka Vilčnika. Producent in aranžer je tudi tokrat Peter Dekleva, ki je s svojim inovativnim pristopom Limonadi dodal tisto pravo svežino, kot nalašč za vse vroče poletne dni, ki so pred nami.

Bilbi: "Življenje je kot limonada… krasen verz izpod peresa Roka Vilčnika, na katerega ni bilo težko napisati sočne melodije. Za Rokovim besedilom se ponovno skriva še ena življenska miniatura, ki kot zgodba stoji sama zase. Dobimo vpogled v življenje mlade ženska, od dvorjenja, poroke, življenja v dvoje in ločitve. Zgodba, kot jih piše življenje z okusom po limonadi, mehiški ali pa tisti iz limon.”

O videu:
Bilbi ostaja zvesta svoji vizualni kreativni ekipi in lastni produkciji. Za režijo, scenografijo, kostumografijo in odlično fotografijo je ponovno zaslužna umetnica Ramaida Osim, s katero Bilbi sodeluje že od videospota za skladbo 505. V videu pa je ob Bilbi zaigrala tudi mlada igralka iz Maribora Tinkara Črnčič Ros
Bilbi: "Že nekaj časa sem imela idejo za videospot v stilu kuharske oddaje, saj na televiziji lahko gleda samo še kuharske oddaje. Da ne bo pomote, zelo rada kuham tudi sama, ampak prepričana sem, da če bi vsaj peščico teh oddaj zamenjale oddaje o glasbi, bi se v Sloveniji zagotovo dvignila tudi glasbena zavest."

Bilbi - Limonada [official video] (Youtube)