kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Mišo Kovač razgrel poslušalce

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.12.2012 11:47

Včeraj je v novomeški dvorani Leona Štuklja koncertiral legendarni pevec MIšo Kovač. Dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička. Mladi in malo manj mladi pa so z Mišom prepevali njegove pesmi.

Vsaj 3000 ljudi je prišlo pogledat in poslušat nekdanjega kralja jugoslovanske pop scene.

Njegov koncert je za pevčev oddih in v veselje navdušene množice s polurnim nastopom popestrila Miševa hčerka, tudi znana hrvaška pevka, Ivana Kovač, ki tako po glasu, kot tudi po stasu lahko sodi med boljše in lepše primerke množične hrvaške pevske scene. Ivana je med drugim tudi štiri leta nastopala kot  pevka v znani hrvaški skupini Magazin.

Zvezda Mišo pa je, kljub spoštljivi starosti in 48 let dolgi pevski karieri, še vedno zvezda, sicer nekoliko vidno utrujen, vendar še vedno s kakovostnim glasom in izvajanjem ter shudomušno iskrivimi in politično kritičnimi mislimi, ki jih je množica sprejela z velikim navdušenjem.

Pred nastopom v dvorani Leona Štuklja je Mišo Kovač s spremstvom obiskal družino Dežmar, ki je v svoji restavraciji v Bučni vasi gostom izkazala prijaznost s kosilom in priložnostnimi darili.

Mišo Kovač je rekorder v diskografiji, prodal je več kot 20 milijonov zgoščenk.  V njegovi glasbi vlada preprosta melodija in spevna besedila, oboževalce pa je s svojo glasbo popeljal v mladost ter dobre stare čase.

Foto: Marko Klinc