Jake Abraham Svet24.si

Igralec je v 57. letu izgubil bitko z rakom

pavel prigožin Svet24.si

Kdo bo podedoval Prigožinove milijone?

agencije-fotka Necenzurirano

Kako gre pod Golobovo vlado Zavrlu, Pusarju & co.?...

vladimir prebilic-pl Reporter.si

Novi obraz, ko bo odletel Golob? Bo župan ...

kek Ekipa24.si

Pred Slovenijo tekma leta, Kek pa razkril svoj ...

Globalna Ureditev AI: Poudarek je na potrebi po mednarodni regulaciji za zagotavljanje varnega razvo Odkrito.si

Zloraba umetne inteligence - pot v množično ...

ronaldo 1 Ekipa24.si

Težave v raju?! Georgina objavila fotko z ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Kdo je mali lepotec na sliki?

Piše: M.K.

Čas objave:
26.05.2019 19:30

Tudi vas kdaj prevzamejo spomini? Se morda takrat vračate v otroštvo? Na Radiu Krka smo se z ekipo radijskih sodelavcev vrnili po najboljše, najlepše in najbolj pristne spomine na preteklost. Ti se skrivajo v lepem, brezskrbnem otroštvu in v varnem zavetju toplega doma. V tokratni akciji vas postavljamo pred nov izziv. Čigavo otroštvo predstavljamo tokrat? Kdo razkriva svoja najnežnejša doživetja? Vsem radijcem smo zastavili enaka vprašanja, vi pa v njihovih odgovorih in s pomočjo fotografij, ugotovite, čigavo otroštvo razkrivamo. Iz majhnega pač raste veliko.

Radijec, katerega otroštvo predstavljamo tokrat, ima zelo dober spomin. In čeprav se najbolj zgodnjih spominov iz otroštva spomnijo le redki, je prav on eden od teh srečnežev.

Kdo je mali lepotec.jpg
Kdo je mali lepotec?
Foto: F.Z.

1. Kje si preživljal otroštvo in s kom? 

"Moj prvi spomin je zelo kmalu po mojemu rojstvu in sicer ko so me prvič prinesli k babici in dedku po mamini strani. Še zdaj se živo spomnim, ko sem prvič zagledal dedka. Ne vem sicer kako je to možno, ampak to sliko imam se vedno v glavi :)

2. Kakšne osebnostne lastnosti si imel, kot otrok?

Starši so mi rekli, da sem bil kot majhen otrok zelo priden, zelo malo sem jokal, veliko sem se smejal in bil sem zelo fizično aktiven,  shodil sem že pri devetih mesecih, tako da imam res že veliko kilometrine:) 

3. Kaj te najbolj ponese v otroštvo - spomini na kaj? Kaj ste se igrali? S kom?

Ker živim čisto ob gozdu, sem seveda s prijatelji večino prostega časa preživel tam, kjer smo se igrali indijance, na drevesih pa zgradili več hišk. Dobri časi so bili. Celotno osnovno šolo pa sem preživel tudi na treningih takšnih in drugačnih športov. Karate, gimnastika, košarka, rokomet. Ravno zaradi športov pa sem nekajkrat pristal tudi v mavcu. Zlomljena roka in noga, zvini gležnjev, izpah prsta na roki, poškodba kolena, izpahnjeno zapestje, itd :) Tako, da lahko rečem, da sem bil tudi malo štorast :)

Ste ga prepoznali? To je naš Jure Zupančič.