kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

jasmin, pop-tv, kmetija Njena.si

Kmetija: Zaradi tega Jasmin v areno odhaja ...

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Zabavno Valencia

FOTO: Jana Šušteršič prihaja domov

Piše: Radio Krka

Čas objave:
31.07.2015 17:48

Pevka, ki je očarala Slovenijo že na avdicijski oddaji Slovenija ima talent in je imela pred seboj še nekaj mesecev do zaključka podiplomskega študija na prestižni glasbeni akademiji Berklee v Valencii, sporoča veselo novičko.

Magistrirala sem! Na vrsti so še dolgo pričakovane počitnice, potem pa se vračam v Slovenijo za vedno!” sporoča Jana Šušteršič.

Pevka izjemnega glasu, ki je po zmagi v priljubljeni televizijski oddaji usklajevala šolske obveznosti še s pripravami na EMO, na kateri se je predstavila s pesmijo ‘Glas srca‘, bo v Sloveniji nadaljevala s projektom, ki je bil del njene magistrske naloge.

Po Emi je ‘Glas srca‘ dobil angleško besedilo ‘Angel Heart‘ in nov ritem, ki ga je predelal z grammyjem nagrajen glasbeni producent in Janin profesor Gael Hedding.

Po zaključnem študijskem koncertu na katerem je navdušila s peredelavo uspešnice ‘Uptown Funk’, kjer bil prisoten tudi profesor in direktor MTI programa Stephen Webber, si je privoščila zabavo s sošolci in oddih z družino, ki jo je obiskala v Španiji.