pes-luna-drevo-zajem-slike Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

alkohol Svet24.si

Indijec z 2,9 promila alkohola v krvi razgrajal v ...

1697198536-dsc03553-1697198509897 Necenzurirano

Logarjeva igra ali kdo nas vleče za nos #kolumna

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

Luka Dončić pf Ekipa24.si

Luka oživel nov trend in dobil nor vzdevek! Ne ...

Modrijani Njena.si

Član Modrijanov izven zasedbe nudi eno najbolj ...

lanisek Ekipa24.si

V drugi seriji Slovenci kot prebujeni, Anže ...

Šport Novo mesto

Za konec drugo mesto Marka Kumpa

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
10.06.2019 06:03

Etapna dirka Tour of Bihor se je včeraj zaključila s sprintom skupine, v katerem je Marko Kump v svojo statistiko dirke vpisal še eno drugo mesto. V skupni razvrstitvi je bil Radoslav Rogina četrti.

Štiri etape v treh dneh so bile naporne, a kolesarji Adrie Mobil so prikazali odlično formo in vse dni krojili sam vrh. V štirih dneh so osvojili dve zmagi in še dve drugi mesti, ter spoštovanja vredno uvrstitev v skupnem seštevku. Za piko na i je Marko ubranil majico vodilnega po točkah.

Športni direktor Branko Filip je zadovoljen z razpletom dirke v Romuniji: "Danes smo štartali z manjšo ekipo, saj smo imeli precej težav s prebavo, Rajović pa ni štartal, ker bo vendarle šel na dirko na Madžarsko. Naš cilj za današnjo etapo je bil pripeljati Kumpa v dober položaj za sprint, in to smo naredili dobro. Nekaj kolesarjev je bilo v pobegu, a smo skupaj z ekipo Androni Giocattoli - Sidermec, ki je imela vodilnega kolesarja na dirki, situacijo nadzorovali. Na koncu je moral Marko Kump sicer priznati poraz in se zadovoljiti z drugim mestom, Čeh Kaňkovský je imel danes vendarle nekaj več moči. Zadovoljen sem z dirko in pripravljenostjo ekipe."

Del ekipe se sedaj seli na Madžarsko, kjer je na sporedu etapna dirka Po Madžarski. Za Adrio Mobil je to še zadnji preizkus pred dirko Po Sloveniji, pri naših vzhodnih sosedih pa bo ekipa ciljala na visoke etapne uvrstitve. Dirka se začne v torek s prologom.