severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Šport

Z novo zmago krkaši potrdili obstanek v ligi

Piše: R.K.

Čas objave:
13.03.2023 08:08

V NTK Krka Novo mesto so nekoliko nestrpno pričakovali novico o izidu 15. kroga najboljše državne lige, v katerem sta se v soboto v Ljubljani pomerila NTD Kajuh Slovan in NTK Krka Nov mesto.

Tako vodstvo kot članstvo, torej vsi krkaši, so bili prepričani, da bo ekipa iz Novega mesta v Ljubljani v pomembni tekmi zmagala, a se ob enem zavedala, da je v športu vse mogoče. No, tokrat se nemogoče ni uresničilo in gostje so v zanimivi poldrugi uri trajajoče tekme oddali le pet nizov, še največ v igri dvojic. S to zmago so krkaši še bližje letos zastavljenemu cilju – zanesljivemu nadaljnjemu članstva v 1. ligi tudi v naslednji tekmovalni sezoni, čeravno so do zaključka lige še tri tekme.

Druga ekipa NTK Krka Novo mesto v postavi Vidmar, Bećirević in Jedlovčnik je v 3. SNTL gostovala v Metliki in domače igralce premagala 0:6. V naslednjem krogu Novomeščani gostujejo pri NTK Savinji III.

Rezultati 15. kroga 1. SNTL: Novak – Mamut 1:3, Brodnjak – Šmaljcelj 1:3, Kocijančič – Karković 1:3, Novak, Kociančič – Pintar – Šmaljcelj 2:3.