Jon Bon Jovi Svet24.si

Jon Bon Jovi rešil žensko pred skokom z mostu

konflikt Svet24.si

Psihološki test: kakšen je vaš način ...

mirko tus Necenzurirano

Zadnja odpravnina za Mirka Tuša: koliko milijonov...

vojko tonin solarji kamnik kombi1 Reporter.si

Tako dodatno služi upokojeni oče evropskega ...

armada rijeka Ekipa

Uefa objavila kazni za incidente v Stožicah: ne ...

kmetija-2024 Njena.si

Kmetija: Prepovedana ljubezen in skrivni poljubi

Olimpija Ekipa

Dobre novice za Olimpijo: na treningu so po pol ...

Šport Šentjernej

V Šentjerneju praznujejo 50 let nogometa

Piše: PM

Čas objave:
19.08.2024 10:40

Nogometni klub Šentjernej, ki v zadnjih letih beleži večkratni porast števila članov, letos praznuje 50 let delovanja. Pol stoletja uspešnega nogometnega udejstvovanja bodo praznovali s celodnevnim dogajanjem na igrišču pri Osnovni šoli Šentjernej, v soboto 24. avgusta, ko bo dogajanje pestro tudi v sklopu letošnjega Jernejevega.

»Letošnji dogodek 50 let igranja nogometa v Šentjerneju pomeni nadgradnjo vsega storjenega v zadnjih dveh letih, odkar ima klub novo vodstvo. V lanskem letu smo dobili novo igrišče z umetno travo, reflektorje in nove sedeže na tribuni, skupaj 380. Iz dveh ekip pred tremi leti tako že drugo leto zapored v vseh tekmovanjih nastopamo z osmimi ekipami, pri čemer nam v piramidi manjka samo ekipa U-17. Ponosni pa smo na ekipo deklic DU - 15. Naš praznik bosta počastili ekipi estradnih umetnikov Slovenije in Anglije, ki bosta skupaj izvedli tudi koncert, kar je vsekakor dodana vrednost temu dogodku. Verjamem, da nobenemu obiskovalcu ne bo žal, v kolikor si bo vzel čas za ogled tega dogodka. Na srečelovu, ki ga bo izvedel klub ne bo manjkalo odličnih nagrad,« je ob tem povedal predsednik NK Šentjernej Tomaž Strgar.

Dogodek se bo začel ob 8. uri s predstavitvijo najmlajših nogometašev in se 45 minut kasneje nadaljeval s tekmo selekcije U9. Ob 9:30 se bo začel mednarodnih turnir selekcije U13, na katerem bodo gostovali nogometaši iz Srbije, medtem ko bo selekcija U11 svojo tekmo odigrala ob 11. uri. Ob 13. uri se bo predstavila selekcija deklic, ob 14. uri pa se bo začel turnir legendarnih ekip Šentjerneja. Vrhunec dneva bo tekma Estradnih umetnikov Slovenije in Anglije, ki se bo začela ob 17. uri, ob 19. uri pa bo še licitacija dresov reprezentantov Slovenije in drugih znanih igralcev. Svojevrstna vročica večera bo tudi skupni koncert Estradnih umetnikov Slovenije in Anglije, ki bo ob 20. uri na glavnem odru Jernejevega 2024.
»Dogodek, ki letos še posebej povezuje prav cel klub, od najmlajših cicibanov do članov in vodstva, bo zagotovo pustil ogromen pečat v domači lokalni skupnosti, »zato lepo vabljeni, da skupaj začutimo vznemirljivost, pripadnost in športno srce pol stoletja trajajoče tradicije v našem Šentjerneju,« sporočajo iz NK Šentjernej.

Pogovor s predsednikom NK Šentjernej Tomažem Strgarjem