Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

V Novo mesto prihajajo nevarni Hopsi

Piše: R.K.

Čas objave:
07.12.2021 08:25

Košarkarje Krke v naslednjih petih dneh čakajo tri tekme, dve v domači ligi in ena v AdmiralBet ABA ligi. Najprej bodo v okviru Lige Nova KBM danes ob 19. uri gostili Hopse s Polzele.

Krkaši imajo v Ligi Nova KBM sedem zmag in en poraz, Polzeljani pa po štiri zmage in poraze. Doma so premagali Šentjur in Ilirijo, v gosteh pa Triglav in Rogaško.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Pričakujemo Hopse s Polzele, ki so nevarna in neugodna ekipa in proti vsakemu nasprotniku iščejo svojo priložnost. Da so nevarni, so dokazali z zmago na gostovanju v Rogaški in s sobotno zmago z Ilirijo, ki letos igra odlično. Največja nevarnost so njihovi strelci Jan Rizman, Jure Besedič in Miha Vašl. Osredotočeni so na napadalno igro, igrajo z veliko meti za tri točke, kar jim bomo morali čim bolj limitirati. Igramo doma in računamo le na zmago. V osmih dneh bomo sicer odigrali štiri tekme. Razpored je težek, ampak tega se ne da menjati. Ni nobenih izgovorov, odigrati bomo morali maksimalno zbrano, borbeno in najbolje kot v trenutni situaciji zmoremo.«