katamaran, Simplicity Svet24.si

Na katamaranu našli sledove krvi, pogrešana ...

nova gorica, bomba Svet24.si

250 kilogramsko bombo bodo najverjetneje ...

1702382906-dsc2167-01-1702382890043 Necenzurirano

Žibertova banka prihaja v roke srbskega tajkuna

zibert prednik hot sd pl Reporter.si

Smo ujeli bodoče vodstvo SD? Jani Prednik, Klemen...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

Matej Zemljič Njena.si

Matej Zemljič je s svojo mamo Vesno zelo povezan

hrvaska lovren Ekipa24.si

Legendarni nogometaš udaril po hrvaškem ...

Šport

V letošnjem letu brez poraza

Piše: R.K.

Čas objave:
04.12.2023 10:09

V soboto se je v Osjeku na Hrvaškem, v odlični organizaciji domačega kluba HUS Centra borilnih športov, odvil že tradicionalni “MUAYTHAI OSJEK OPEN”. Mednarodnega športnega dogodka, se je udeležilo več kot 130 tekmovalcev iz Slovenije, BIH, Srbije, Ukrajine in Hrvaške. Že tradicionalno prireditev je ob Občinskem prazniku slavnostno otvoril župan Ivan Anušič.

Slovenske barve in Scorpion gym je tudi tokrat uspešno zastopala Lily Fideršek s svojim trenerjem. 13-letna Lily, je bila s soglasno sodniško odločitvijo izbrana za najboljšo borko v ženski konkurenci. Pokal je prejela iz strani glavnega organizatorja dogodka g. Borbaš Zvonka, ustanovitelja karateja in soustanovitelja tajskega boksa na Hrvaškem ter prejemnika številnih nagrad za svoje delo in uspehe.

Lily Fideršek je v kategoriji do 58 kg, zasedla 1.mesto. Pomerila se je z domačinko. Že v prvi rundi je dominirala v vseh segmentih borbe in jo tudi predčasno zaključila z TKO.

Tako je Lily Fideršek več kot uspešno tekmovalno zaključila leto 2023. V svojih 8-ih nastopih doma in v tujini, si je priborila 8 zmag in seveda 8 zlatih odličij.Postala je ponosna imetnica pokala za najboljšo borko v ženski konkurenci, in lastnica šampionskega pasu svetovnega pokala WMAC.

Člansko ekipo Scorpion gyma v letu 2023, čaka še profesionalno povabilo, ki še ostaja skrivnost. Ter podelitev prinanj za državne prvake in prvake Mednarodne lige iz strani Slovenske zveze tajskega boksa.

Zahvalnico za udeležbo na Mednarodnem športnem dogodku, je iz strani Hrvaške zveze tajskega boksa prejel predsednik Slovenske zveze tajskega boksa g. Iztok Vorkapić.

Slovenska zveza tajskega boksa se organizatorju in predsedniku g. Zvonku Borbašu in njegovemu sinu Alenu zahvaljuje na povabilu, pogostitvi in izjemni organizaciji tradicionalnega športnega dogodka MUAYTHAI OSJEK OPEN”. Zvonko Borbaš je poleg številnih nagrad za svoje delo in uspehe je prejel tudi nagrado “ŠPORTNIK VZORNIK”, saj že več kot 50 let promovira zdrav način življenja in šport, za katerega živi! Izjemno je ponosen na mlade generacije, saj pravi, da na mladih svet stoji. Uči jih odgovornosti in spoštovanja kot to narekujejo tradicionalne borilne veščine.