alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Šport Skopice

Skopičani praznujejo 30-letnico

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.08.2015 10:43

Športno društvo Skopice ob zaključku poletja organizira veliko športno zabavno doživetje ob praznovanju zavidanja vredne 30-letnice društva.

Skopiški dogodek poletja se bo začel z nadvse atraktivnimi športnimi igrami, na katerih bodo nastopile prijateljska društva ter ekipa svetnikov Občine Brežice, ekipa ZPTM Brežice, ekipa ŠD Terme Čatež ter ženska ekipa rokometnega kluba Brežice.

Organizatorka športnih iger, Nataša Kalin pravi, da 'organizatorji obljubljamo nadvse atraktivne igre, kjer bodo tekmovalci morali pokazati veliko mero spretnosti in iznajdljivosti ter timskega duha. Ne bo manjkalo smeha, dobre volje in mokrih majic. Na igrah se nam bo, kot sodnik - delegat, pridružil tudi g. župan Ivan Molan, ki bo budno bdel nad potekom iger. Obeta se nam zanimivo in pestro tekmovanje. Zato vabimo vse, da se nam pridružite in navijate za tekmovalce. Najboljše ekipe bodo lepo nagrajene.'

Istočasno bo za otoški podmladek potekala nadvse zanimiva MINI OLIMPIJADA, ki jih bo izvedel partner pri prireditvi, Izaja, organizacija in izvedba aktivnosti za otroke.  Sara Levičar pravi, da na dogodek v Izaji komaj čakajo. "Otroci se bodo preizkusili v športnih in družabnih igrah, nekatere so tudi malce navihane in bodo zagotovo poskrbele tudi za obilo smeha. V družbi simpatičnih animatork vaše otroke čaka popoldne polno zabave, ki ga bomo zaključili z izdelavo in podelitvijo medalj vsakemu udeležencu."


Po končanem športnem delu pa sledi pester in zanimiv zabavni del prireditve z več nastopajočimi.
Vodja prireditve, Davor Kalin je med drugim povedal, da bodo začeli z akustičnim nastopom domačina Jana in simpatične Eve, ki bosta vsekakor razvnela in dodobra ogrela obiskovalce. "Sledi kratek uradni del, kjer se bomo zahvali vsem, ki so do sedaj pripomogli k soustvarjanju društvenega programa in kratkimi nagovori naših gostov. Nato bodo na oder stopili stari, dobri Mladi Dolenjci s svojim znamenitim repertoarjem. Za njimi pa končno pridejo na vrsto zvezde večera, naši stari znanci izpred petih let, skupina Pop Design. Kot zanimivost naj povem, da tudi skupina Pop Design letos praznuje 30 let, zato bo njihov nastop vsekakor poln emocij."

Organizatorji zagotavljajo nepozaben dan, za kar bo poskrbela mlada, nadobudna ekipa Športnega društva.