markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

stankica filerji Njena.si

Sanjski moški: Stankica iznakažena po lepotnem ...

zoga rokokmet Ekipa24.si

Celjski klub osupnil javnost, izstopil iz prve ...

Šport Beograd/Novo mesto

Še en poraz za košarkarje Krke

Piše: STA

Čas objave:
20.12.2019 19:39

Košarkarji Krke so v 12. krogu lige Aba izgubili z FMP z 81:84 (18:18, 44:36, 64:60). Košarkarji Krke so v ligi Aba doživeli četrti zaporedni poraz in padli na 33,3 odstotno uspešnost (4-8). Na gostovanju v Beogradu pri FMP so po dobri igri izgubili z 81:84.

Novomeščani, ki zmage v jadranski konkurenci ne poznajo že skoraj cel mesec, so bili več kot le enakovreden tekmec. Vodili so večji del tekme, slabih pet minut pred koncem celo s 76:65, potem ko je dvanajsto trojko Krke zadel kapetan Jure Balažič.

Takoj za tem je moral igro zaradi petih osebnih napak zapustiti najvišji igralec Krke Marvin Jones (11 točk, 8 skokov), slabo minuto za njim pa še prvi strelec in glavi organizator igre Krke Glenn Cosey (23 točk, trojke 4:8, 5 podaj). Brez dveh ključnih košarkarjev je igra gostov razpadla, tako da je FMP z delnim izidom 12:0 dobri dve minuti pred koncem prevzel vodstvo in ga zadržal do konca.

Krka bo koledarsko leto v ligi Aba zaključila 29. decembra doma proti Zadru, v novo leto pa bo vstopila z gostovanjem pri Crveni zvezdi.