reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Ljubljana

Rogliča ne bo na virutalni dirki po Sloveniji, podarja pa dres

Piše: STA

Čas objave:
19.03.2021 09:55

Slovenskega kolesarskega zvezdnika Primoža Rogliča zaradi poškodb po padcih na dirki Pariz - Nica preteklo nedeljo ne bo nastopil na virtualni dirki po Sloveniji, je sporočil organizator tekmovanja, kolesarski klub Adria Mobil. Četrti del virtualne dirke po Sloveniji bo na sporedu v soboto zvečer, Roglič pa bo po njej podaril svoj dres.

Najboljši kolesar mednarodne lestvice je na zadnji etapi dirke Pariz - Nica dvakrat padel in si ob tem izpahnil ramo ob drugih odrgninah po telesu.

Ob tem, da je izgubil skupno zmago, je ostal tudi brez možnosti hitre regeneracije in posledično že dogovorjenega sodelovanja na četrti etapi virtualne dirke Po Sloveniji, so dodali organizatorji v izjavi za javnost. Sobotna virtualna etapa od Bohinja do Pokljuke bo tako minila brez udeležbe slvoenskega zvezdnika, ki bo skušal okrevati do dirke po Baskiji (5. - 10. april).



Vseeno se je Roglič, tudi ambasador slovenskega turizma, spomnil na udeležence prihajajoče sobotne etape Bohinj - Pokljuka. Organizatorji virtualne dirke bodo ob koncu sobotne etape med vsemi udeleženci, ki bodo prispeli v cilj na Pokljuki, izžrebali dres Primoža Rogliča (Jumbo-Visma), ki ga bo naš šampion podpisal in poslal srečnemu izžrebancu.

Do konca virtualne kolesarske dirke Po Sloveniji sta še dve etapi, sobotna od Bohinja do Pokljuke in kronometer po ulicah Ljubljane, ki bo prihodnjo soboto.