sara rutar Svet24.si

Zmagovalka kuharskega šova pričakuje dojenčka

amazonka-suša Svet24.si

Video: Zaradi suše Amazonke v Kolumbiji skoraj ni...

erik-brecelj, bojana-beović Necenzurirano

Kako je Erik Brecelj pri "dvoživkah" nalil ...

172A1987 Reporter.si

Padal je še zlati dež! Kdo vse iz slovenske ...

svicarka Ekipa

Strašna novica s kolesarskega SP v Švici, komaj ...

Oče je od njiju vedno zahteval ogromno Odkrito.si

Grozljivi umor, za katerim se skriva še bolj ...

albert riera mm Ekipa

Novo presenečenje v Celju: Albert Riera pripeljal...

Šport Novo mesto

Rogina in Fajt ostajata v Adrii

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.10.2015 14:17

Kolesarski klub Adria Mobil sestavlja novo ekipo za sezono 2016. Letošnja je namreč terjala svoj davek. Ekipo sta zapustila Marko Kump in Primož Roglič, Klemen Štimulak pa je zaključil kariero.

Novo pogodbo sta podpisala "stara mačka" Kristjan Fajt in Radoslav Rogina, ki sta že vrsto let nepogrešljiva člana ekipe. Pridružila sta se Juretu Golčarju, Davidu in Gorazdu Peru, Jonu Božiču in Domnu Novaku, ki že imajo sklenjene pogodbe za sezono 2016.

Oba sta že Adriina “stara borca”, saj bo Kristjanu Fajtu že osma sezona pri Adrii in Radoslavu Rogini peta. Letos sta predvsem pomagala enkratnemu Marku Kumpu , a kljub temu dosegla odlične rezultate. Kristjan Fajt je bil drugi na državnem prvenstvu v Mirni Peči, Radoslav Rogina je zmagal dirko HC kategorije na Kitajskem, Tour of Quinhgai lake. Po podpisu pred novo sezono je Kristjan Fajt povedal: “Veseli me, da bom lahko še naprej del tako ambiciozne in vrhunsko organizirane ekipe kot je naša ADRIA MOBIL. Velik motiv mi je predvsem dejstvo, da vedno dirkamo na zmago. Veliko je mladih talentov, katerim rad stojim ob strani s svojimi izkušnjami, hkrati pa od njih črpam mladostno energijo. Vem, da imam še veliko za pokazati v kolesarstvu, še posebej v tej ekipi, s katero že vrsto let živim skoraj "družinsko".


Radoslav Rogina pa pravi, da se veseli podaljšanje pogodbe z Adrio Mobil, ”ker se tukaj počutim kot doma, in sem ponosen na to, da mi ekipa zaupa in verjame vame.