elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

severa-gjurin, boris-bezić Njena.si

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila ...

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

Šport

Prijateljski dvoboj med NTK Krka Novo mesto in NTK Šentjernej

Piše: R.K.

Čas objave:
31.03.2023 08:34

V sredo je v dvorani NTK Krka Novo mesto potekal zanimiv dvoboj rekreativcev domačega namiznoteniškega kluba in gostov iz Šentjerneja. Po besedah organizatorja te zanimive tekme Vena Vranca je bil ta dvoboj nekakšna napoved uvedbe nove dolenjske rekreacijske lige, ki jo močno podpirata vodstvi obeh klubov.

Kaj zapisati o srečanju? Predvsem opozoriti na dejstvo, da se je vsem šestim igralcem poznalo, da sicer redno in pridno vadijo, a da jim je skupno to, da nimajo tekmovalnih izkušenj.

Rezultati: Morič – Grubar 3:2, Vidic – Gavan 3:0 Kastelec – Bele 3:2, Morič – Glavan 3:2, Vidic – Bele 3:0, Kastelec – Grubar 1:3, Morič – Bele 3:0, Vidic – Grubar 1:3 in Kastelec – Glavan 1:3.

Jože Grubar, NTK Šentjernej: »Veseli smo bili povabila novomeških kolegov in na to srečanje smo odšli dobre volje. Ravno takšne smo se vrnili domov ob našem skupnem interesu, da sodelujemo pri ustanoviti nove dolenjske rekreacijske lige. Verjamem, da bo agilno vodstvo našega kluba, ki ga podpira tudi naše županstvo, v sodelovanju z novomeškim vodstvom od idej o ligi naredilo še kakšen korak več. Dolenjski rekreativci takšno ligo močno pozdravljamo, si je zaslužimo. V Šentjerneju se že sedaj veselimo morebitnih jesenskih tekem. Ni nuno, da je liga obširna, saj vemo, da je vsak začetek težak.«

Veno Vranc, NTK Krka Novo mesto: »Današnja tekma je dokazala, da v obeh klubih rekreativci res pridno delajo. V Drgančevju bi sicer lahko sestavili več ekip, saj se nam je v zadnjem času pridružilo nekaj novih članov, zato bo vodstvo resno razmislilo o ustanovitvi lige, ki jo sam močno podpiram. Vem, da je pred časoma takšna resna liga že delovala in kot je izjavil Jože Grubar je res, da si rekreativci takšno resno ligi zaslužijo! Udeleženci današnjega dvoboja razumemo današnji dogodek kot nov temelj dolenjskega namiznega tenisa.«