policijabrunsvik Svet24.si

Uboj športnega novinarja Tihca; obtožena soproga...

tjasa bozic Svet24.si

Tjaša Božič uživa v kuhinji

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

aleksandar vucic marta kos pf pl Reporter.si

Vučićeva trojanska komisarka: zakaj je nad ...

kek dinamo Ekipa

Dinamo išče rešitelja, med resnimi kandidati ...

Mario Galunič Revija Stop

Mario Galunič: »Ne smemo biti dolgočasni«

roglic Ekipa

Roglič popoldne v boj za svoje drugo odličje, ...

Šport Velenje

Poraz novomeških rokometašev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.02.2013 18:47

Rokometaši velenjskega Gorenja so v 18. krogu 1. NLB Leasing lige na domačem igrišču premagali novomeško Krko s 35:22 (17:9).

Vodilni velenjski rokometaši so dosegli 17. zmago v državnem prvenstvu, oslabljeni Novomeščani pa navzlic sedmem porazu ostajajo v zgornji polovici prvenstvene lestvice.

Izbranci domačega stratega Branka Tamšeta so bili gospodarji igrišča od prve do zadnje minute, dolenjski rokometaši, ki so v Šaleško dolino dopotovali brez poškodovanega prvega zvezdnika Jerneja Papeža, pa jim niso bili kos v nobeni prvini. Velenjčani so silovito začeli in povedli z 10:4 ter že v zgodnjem obdobju tekme razrešili vse dvome o končni zmagi. Že ob polčasu so si priigrali osem golov prednosti, na koncu pa slavili s +13.

V domači zasedbi sta bila najbolj učinkovita Klemen Cehte in Marko Bezjak, pri gostih Matej Flajs, vsi pa so dosegli po šest golov.


Velenjska zasedba bo v sredo, 6. februarja, na domačem igrišču gostila koprski Cimos, novomeška pa v soboto, 9. februarja, trebanjski Trimo.

(Foto: Facebook)