Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

Krkaši po premoru v Šenčur po zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
01.12.2021 09:50

Košarkarje Krke po reprezentančnem premoru v 9. krogu Lige Nova KBM čaka gostovanje pri Šenčurju. Tekma bo ob 19. uri, s spletnim prenosom na Youtube strani KZS.

Obe moštvi imata do sedaj le po en poraz. Šenčur, ki ima osem zmag, je konec oktobra presenetljivo izgubil s Triglavom, Krkaši pa imajo s tekmo manj sedem zmag, izgubili pa so v zadnjem krogu pri Heliosu.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Po reprezentančnem premoru igramo proti Šenčurju, ki v letošnji sezoni igra odlično in so vodilno moštvo v slovenski ligi. Imajo zelo kvalitetno in izkušeno moštvo, kjer prednjačijo Hasan in Ramo Rizvić ter nam dobro znana Matej Rojc in Jan Rebec. Tu so tudi nekateri mlajši igralci, kot so Gaber Ožegovič, Emir Ahmedović in Alen Malovčič ter odličen strelec Nejc Martinčič. Vse to kaže, da nas čaka težko gostovanje. Na njem bomo v naš sistem skušali čim bolj vklopiti našega novega igralca Adonisa Thomasa, kot kaže pa nam bo lahko pomagal tudi Jure Špan. Ne glede na to, da smo imeli premor in da so nekateri igralci bili v reprezentanci, nekateri igralci pa so se vračali po poškodbi, zato nismo trenirali v polni postavi, gremo v Šenčur po zmago.«

Trener Krke Dalibor Damjanović