alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Šport Muenchen

Pep Guardiola zapušča Bayern Munchen, zamenjal ga bo Carlo Ancelotti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.12.2015 16:41

Katalonec Josep Guardiola po sezoni zapušča mesto trenerja nemškega nogometnega prvaka Bayerna iz Münchna, nasledil ga bo Italijan Carlo Ancelotti, ki bo sklenil dogovor do 2019.



"Pep Guardiola (44) svoje pogodbe z ekipo Bayern München ne bo podaljšal. Novi trener rekordnih nemških prvakov bo 1. julija 2016 postal Carlo Ancelotti; 56-letni Italijan bo dobil v podpis triletno pogodbo, ki bo veljala do 30. junija 2019," so zapisali v Bayernu.

Predsednik bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge je dejal: "Zahvaljujemo se Pepu Guardioli za vse, kar je od leta 2013 storil za naš klub. Prepričan sem, da bodo Pep in nogometaši še bolj zavzeto delali, da bi dosegli visoke športne cilje."

"Carlo Ancelotti je izjemen trener, ki je med drugim že trikrat osvojil ligo prvakov. Carlo je umirjen, preudaren mojster svojega posla, ki zna povezati skupino zveznikov in ustvariti zanimivo nogometno kombinacijo. Z njim smo našli tisto, kar smo iskali. Veselimo se že sodelovanja," je dodal Rummenigge,

"Sem presrečen in zelo zadovoljen, da bom lahko naslednjo sezono vodil tako velik klub, kot je Bayern," pa je dejal Carlo Ancelotti.