primer Trenta Svet24.si

Zaslišane prve priče, Janša pravi, da gre za ...

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Šport Novo mesto

Omrzel po hudi nesreči doma

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
19.09.2024 08:57

4. septembra so ob novicah o hudi nesreči kolesarja KK Adria Mobil Jakoba Omrzela v Italiji, v 1. etapi Gira della Lunigiana, zastala številna srca. Tudi Jakobu, ki mu je na srečo še pred prihodom reševalnih vozil prvo pomoč nudil zdravnik, ki je bil naključno med gledalci, kjer je Jakob nesrečno padel.

Ob požrtvovalnosti in strokovnosti zdravniške ekipe v La Spezii ter nadaljnji zdravniški oskrbi v ljubljanskem Univerzitetnem kliničnem centru je danes Jakob že doma, med svojimi najbližjimi. Uspešno okreva in je poln pozitivne energije. "Končno sem spet doma. Malo sem še utrujen, a pričakujem, da se bom že drug teden vrnil v šolske klopi, počasi tudi že na trenažer in kasneje tudi na kolo", je povedal Jakob ob obisku klubskih kolegov, ki jih je gostoljubno sprejel skupaj z očetom.

"Iskrice v njegovih očeh so nam dale vedeti, da bo kmalu spet kolesu, da se bo pridružil svojim najboljšim prijateljem, Žaku, Nejcu, Vidu in Aljažu, o katerih bomo zagotovo še veliko slišali. Vsi skupaj mu lahko zaželimo le čim prejšnje okrevanje, veliko sreče in uspešno nadaljevanje izjemne športne kariere," so sporočili iz KK Adria Mobil.