kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

milan-štrljić Njena.si

Zvezdnik Botrov razkril skrivnost svojega ...

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Šport Novi Sad/Novo mesto

Odličen nastop Tima in Borisa v Novem Sadu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.12.2015 20:24

V Novem Sadu je minuli vikend potekalo mednarodno tekmovanje v moški športni gimnastiki Memorial 'Laza Krstić i Marica Dželatović'. Udeležilo se ga je 110 tekmovalcev iz 12 držav. V dresu slovenske reprezentance sta se ga udeležila tudi člana Telovadnega društva Sokol Brežice, Tim Jambriško in Boris Milošević.

V sobotnem nastopu v mnogoboju šestih orodij sta nastopila odlično, Tim je z osvojenimi 69,25 točkami osvojil drugo mesto in zaostal samo za Bolgarom Metodievom. Izvrstno je nastopil tudi Boris, saj je z osvojenimi 67,050 točkami osvojil tretje mesto. Priborila pa sta ti tudi nedeljske finalne nastope na posameznih orodjih. Boris se je kvalificiral v finalni nastop na petih, Tim pa na štirih orodjih.
V nedeljskem finalu sta odlično zastopala barve Slovenije. Tim si je priboril kar tri mesta na stopničkah, bron na preskoku in drogu ter srebro na konju z ročaji. Na konju z ročaji pa si je bronasto odličje priboril tudi Boris.

"Tim in Boris sta nastopila v močni mednarodni konkurenci, zato je njun uspeh še toliko večji.
Sedaj sledi obdobje brez tekem. Vendar pa ne brez trdega dela in prelitega znoja ob učenju novih gimnastičnih elementov v brežiški gimnastični dvorani. Borisu in Timu ter vsem brežiškim gimnastičarjem želimo pri tem čim več volje in uspeha
," so zapisali v sporočilu za javnost v brežiškem klubu.