supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

Vrtec igralnica otrok Svet24.si

Ministrstvo: Sprememba vrtčevskih normativov ...

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

padec omrzel Ekipa

Jasno je, kakšno je zdravstveno stanje mladega ...

adriana, življenje-na-tehtnici Njena.si

Adriano pri hujšanju ovirala velika samozavest

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Šport Novo mesto

Odbojkarki Krke nocoj z ACH Volleyem

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.11.2015 06:47

V novomeški Športni dvorani Marof bo nocoj ob 20. uri potekala odbojkarska tekma 9. kroga, 1. Državne odbojkarske lige za moške. Krkaši bodo gostili ekipo ACH Volley.

Krkaši so v prejšnjem krogu na gostovanju v Kamniku prikazali dobro in borbeno predstavo. Žal je malo zmanjkalo za osvojitev novih točk, toda pustili so dober vtis in s tem postavili dobre temelje za nadaljevanje sezone. Podobno predstavo si želijo uprizoriti tudi proti Ljubljančanom. Na drugi strani ACH letos ni tako prepričljiv kot v preteklih letih. Da ACH ni nedotakljiv so pokazali že igralci Triglav Kranja, ki so jih kot prvi in edini letos premagali in to kar v njihovi dvorani. ACH je v sredo odigral tudi tekmo drugega kroga Lige prvakov, v gosteh s po treh nizih klonili proti Vojvodini in bili vidno razočarani. Ne glede na vse pa si ACH s Calcitom le deli prvo mesto na ligaški razpredelnici in bo v tekmo s Krko vstopil kot favorit.

Zanimiv bo gotovo tudi dvoboj Martin Kosmina – Eric Mochalski, pišejo novomeški odbojkarji. Krkin sprejemalec je v zadnjem času nanizal nekaj dobrih predstav, na zadnji tekmi v Kamniku je bil z 22 točkami prvo ime tekme. Podobno razpoložen je tudi korektor v dresu ACHja, v sredo je proti Vojvodini vknjižil 18 točk in bil najboljši posameznik svoje ekipe. Težave z gležnjem ima še vedno Grega Erpič, nekaj težav s kolenom pa naj bi imel tudi kapetan oranžnih zmajev Andrej Flajs, ki pa je v sredo stisnil zobe in vseeno zaigral. Tekma bo posebna tudi za Miho Plota. Slednji je še lani branil barve Ljubljančanov, letos pa je oblekel dres novomeške Krke.