tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

Šport

Novi uspehi novomeških gimnastičark

Piše: R.K.

Čas objave:
20.05.2024 11:35

V soboto so se dekleta Gimnastičnega društva Novo mesto udeležile tekmovanja za Pokal Ruš. Kot prve so se predstavile tekmovalke od 7. do mednarodne stopnje.

Dekleta Gimnastičnega društva Novo mesto so dosegla odlične rezultate: Tina Ovniček je bila prva v 7. stopnji, Živa Tomažič prav tako prva med kadetinjami in Ema Lesjak četrta med starejšimi deklicami. V 3. stopnji so deklice zasedle ekipno četrto mesto (Maša, Iza, Paula, Anja, Mia).

Posamično je bila v 3.stopnji nad 10 let najboljša Maša Grubar, ki je zasedla drugo mesto, Paula Jakše je bila peta, Ema Leskovec pa deseta. Pri deklicah do 10 let je bila najboljša Mia Butalin, ki je zasedla deveto mesto.

Deklice 2.stopnje (Mareja, Lina, Neja, Inja, Manca) so osvojile ekipno četrto mesto. Posamično je v 2. stopnji do 9 let šesto mesto osvojila Mareja Hrovat, Lina Brunskole Teršar je bila osma, Neja Hudovornik pa deseta. V 2.stopnji nad 9 let je Manca Grubar osvojila osmo mesto, Inja Može pa je bila deveta. Deklice 1.stopnje (Maša, Inja, Sofija, Abela) so ekipno zasedle sedmo mesto.

Posamično je v 1. stopnji nad 8 let Inja Arh zasedla deseto mesto. Kot zadnje so nastopile deklice 4. stopnje (Sara, Ema, Naja, Zala). Trdo delo in želja po uspehu sta jim končno prinesla stopničke. Zasedle so tretje mesto. Posamično sta se med prvih deset uvrstile Špela Gašperšič s sedmim in Naja Kovačič z desetim mestom. Med dekleti 4. stopnje, ki so stare več kot 13 let, je bila Sara Ramuta osma.