Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Novo mesto

Nejc Kobal prevzel krmilo članske zasedbe KK Troti

Piše: KK Troti

Čas objave:
29.10.2019 08:27

V Košarkarskem klubu Troti so ob začetku nove sezone okrepili strokovni štab. Luki Mittagu in Matjažu Smodišu se je na klopi pridružil Nejc Kobal, ki je zadnjih nekaj sezon deloval pri Parkljih.

Uprava kluba je sprejela pobudo dosedanjega trenerja, da Nejc prevzame vodenje članske ekipe, oba z Matjažem pa ostajata del stroke. Nejc velja za izjemno kakovostnega mladega trenerja, ki je s Parklji v pretekli sezoni postal državni prvak v kategoriji do 19 let, organizacija ZKTS pa ga je pred nekaj dnevi okronala za najboljšega trenerja v omenjeni kategoriji. Poleti je deloval v slovenski reprezentanci do 20 let, s katero je uspešno nastopil tudi na EP.

Nejc Župevec, predsednik KK Troti: "Vse od začetkov nas najbolj opisujeta rast in napredek. In to v klubu jemljemo z veliko odgovornostjo in željo po izboljšanju vsakič in vedno znova. Da se je v tej želji in elanu videl tudi Nejc, da ga je naša vizija razvijati in vlagati v mlade ter graditi trdno, resno košarkarsko zgodbo, prepričala, je veliko priznanje za Trote in ena zdrava, super brca, da bomo se boljši. In bomo, z Nejcem, po mojem mnenju z enim najboljših trenerjev pri nas, še toliko prej!"

Nejc Kobal, novi članski trener KK Troti:
"Najprej bi se rad zahvalil tako organizacijskemu kot strokovnemu delu KK Žoltasti Troti za zaupanje. Uvod v sezono nam je odlično uspel, kar je zagotovo tudi posledica tega, da sta že pred mojim prihodom ekipo zelo dobro pripravljala Luka in Matjaž, fantje pa so izjemno odreagirali tudi na malce spremenjen način dela. V nadaljevanje sezone gremo z željo, da iz prav vsakega treninga in tekme iztisnemo maksimum, kot našo najmočnejšo karakteristiko pa vidim zdravo ozračje v ekipi, ki vlada tako zaradi odlične organizacije dela v klubu, kot tudi odnosov med igralci, ki med seboj odlično sodelujejo tako na terenu, kot izven njega."