pes-luna-drevo-zajem-slike Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

alkohol Svet24.si

Indijec z 2,9 promila alkohola v krvi razgrajal v ...

Samo Červek Necenzurirano

Nov sporni posel na Darsu: razpis padel, ker so ...

2 musarja primopredaja Primoz Lavre Reporter.si

Aleš Musar, milijonar iz davčnih oaz: za ta ...

bozic Ekipa24.si

Je v Mariboru počilo med Šimundžo in Božićem?...

uvodna Odkrito.si

Pet znamenj, ki seksajo na prvem zmenku!

doncic goltes2 Ekipa24.si

V srce! Tako sta Anamaria in majhna Gabriela ...

Šport

Marko Radovanović okrepil Krko

Piše: R.K.

Čas objave:
26.09.2023 08:15

Članska ekipe Krke se je okrepila pred skorajšnjim uradnim začetkom sezone 2023/2024. Novi član Krke je postal 27-letni in 208 centimetrov visoki srbski krilni center Marko Radovanović.

„Zavedamo se, da nas čaka zahtevna sezona. Pri uresničitvi zastavljenih ciljev bomo potrebovali širok nabor kvalitetnih igralcev. Mednje sodi tudi Marko Radovanović. Verjamem, da nam bo v pomoč pri doseganju dobrih rezultatov," je ob podpisu pogodbe z novincem povedal Jure Balažić, direktor KK Krka.

„V prvi vrsti sem zelo vesel, ker sem postal član Krke. To bo že 3. leto, odkar sem v Sloveniji, kar mi bo pomagalo pri hitrejši prilagoditvi na novo sredino. Pričakujem, da bomo kot ekipa ustvarili dobro vzdušje in s tem naredili osnovo za dober začetek sezone," se igranja v dresu našega kluba veseli Marko Radovanović.

Marko Radovanović je večji del svoje kariere preživel v beograjskem FMP-ju. Vmes je bil tudi član Crvene zvezde, v sezoni 2016/2017 je bil posojen v Borac.

Radovanović je bil standardni član srbskih reprezentanc U16, U18 in U20, za člansko reprezentanco je zaigral v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2022.

Srbski košarkar, ki bo v Krki nosil dres s številko 31, je zadnji dve sezoni igral za Cedevito Olimpijo.