alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

jesen-koledarska-foto Svet24.si

Čudovit začetek koledarske jeseni

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

Borut Mersak-f-Boris Jaušovec vecer Reporter.si

Molk Slovenca iz Bratislave iz Spiritove zgodbe o ...

kek dinamo Ekipa

Dinamo išče rešitelja, med resnimi kandidati ...

Irena-Kohont Njena.si

Poslovila se je pevka, znana po pesmi 'Bil je tako...

roglic Ekipa

Roglič popoldne v boj za svoje drugo odličje, ...

Šport Novo mesto

Krkašice odigrale pet srečanj

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.01.2013 11:33

Različne selekcije ženskega košarkarskega kluba Krka so ta konec tedna odigrale kar pet srečanj. Najbolj prepričljive so bile mladinke.

Starejše deklice v kategoriji U-14 so končale tekmovanje v mednarodni super ligi BCAA, ki združuje klube iz Hrvaške, Madžarske, Bosne in Hercegovine in Slovenije. Na četrtfinalnem turnirju v Zagrebu so izgubile proti zagrebški Croatii, nato pa premagale Grosuplje. Varovanke trenerja Anžeta Strmeca so tako končale nastope v ligi BCAA v četrtfinalu, kar je za ekipo, ki prvič nastopa v mednarodni konkurenci spodbuden rezultat.

Najmlajše deklice v kategoriji U-10, pod vodstvom trenerja Matjaža Cerkovnika, so na turnirju v Celju dvakrat zmagale. V dramatični tekmi so premagale Athlet Celje 23:22 in bolj prepričljivo Maribor 39:21 ter tako zaključile sezono na drugem mestu v vzhodni skupini A-2 državnega prvenstva.

Še najbolj prepričljive so bile mladinke, ki so v športni dvorani Marof visoko premagale Šentjur 93:41. Trener Sašo Rebernik je na tej tekmi lahko preizkusil tudi mlajše igralke, ki bodo v kadetski in mladinski ekipi nastopile šele v prihodnjih sezonah.