luknja Svet24.si

93-letnica padla v skrivnostno luknjo, ki se je ...

spice gilrs, 1997 Svet24.si

Nekdanja Spajsica iskreno spregovorila o težkih ...

FRANCI ZAVRL Necenzurirano

Kitajci nočejo imeti več nič z Zavrlom in ...

Boštjan Aver_26_Foto- Barbara Reya.JPG Reporter.si

Laž v demantiju: Janšev poslanec Mojškerc je ...

maribor boromisa Ekipa24.si

Brez zadržkov! Iz Olimpije jasno o incidentu ...

Žanet Breški Njena.si

Žanet v pripravah na veliko srbsko poroko

slovenski navijaci Ekipa24.si

Dončić izgubil na krut način, kar pa je naredil...

Šport

Novomeščani v izvrstni formi

Piše: R.K.

Čas objave:
20.11.2022 19:01

V najkakovostnejši slovenski namiznoteniški ligi je včeraj potekalo 6. kolo, v katerem so se člani NTK Krka Novo mesto pomerili z ljubljanskim Kajuh Slovanom.

Novomeška trojica Šmaljcelj, Karković in Pintar je goste odpravila po zanimivih bojih, v katerih je tokrat izvrstno formo potrdil Aljaž Šmaljcelj, ki je prvič v karieri dosegel tri zmage, in sicer dve posamični in v dvojicah z Nevenom Karkovićem. Tik pred zmago je bil tudi Denis Pintar, ki je na koncu moral priznati tesno zmago gostu.

Včerajšnja zmaga je zelo pomembna za obstoj v ligi. V klubu pa poudarjajo, da nekatere dvoboje Krkaši načrtno igrajo z mlajšimi igralci, saj jih tako pripravljajo na nastope v 1. SNTL. Skrbi za podmladek v klubu namreč posvečajo veliko pozornost. Po šestem kolu so Novomeščani na 7. mestu, v soboto pa igrajo v gosteh proti NTS Mengešu.

Jernej Jedlovčnik, predsednik kluba: »V soboto smo računali na zmago, a vendarle ne tako prepričljivo. Vsi trije fantje so izvrstno odigrali, vsekakor pa si za prvi 'trojček' v karieri pohvalo zasluži Aljaž Šmaljcelj.«

Rezultati: Šmaljcelj – Palchikovskiy 3:1, Pintar – Novak 2:3, Karkovič – Brodnjak 3:0, Šmaljcelj, Karković – Novak, Brdnjak 3:0 in Šmaljcelj – Novak 3:1.