milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport

Krka gosti Šentjur

Piše: R.K.

Čas objave:
15.12.2021 06:44

Naši košarkarji Krke v 11. krogu Lige Nova KBM gostijo moštvo Šentjurja.

Tekma bo v dvorani Leona Štuklja danes ob 19.00.

Krkaši imajo do sedaj v Ligi Nova KBM osem zmag in poraz, medtem ko ima Šentjur tri zmage in sedem porazov. Vse tri zmage so zabeležili v zadnjem mesecu, ko so premagali Zlatorog, Triglav in Rogaško, nato pa tesno izgubili s Podčetrtkom. Prvo tekmo v Šentjurju so na začetku oktobra Krkaši dobili s 95:88. V dresu Šentjurja je v lanski sezoni igral njihov košarkar Jure Špan, v dresu gostov pa v Novo mesto prihaja njihov nekdanji kapetan Dalibor Đapa.



Pričakovati je, da bo imel trener Dalibor Damjanović to pot na voljo kako ime več za razliko od sobotne tekme, ko so zavoljo poškodb počivali Hasahn French, Leon Stergar, Adonis Thomas in Andrej Stavrov.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Gostimo moštvo Šentjurja, ki je sezono začelo rezultatsko slabo, čeprav niso igrali slabo, kot so kazali rezultati. Imajo nekaj izkušenih igralcev, novega trenerja, zamenjali so dva igralca in iščejo pot iz krize. Morali bomo biti zelo previdni, zelo dobro pripravljeni in rabimo zelo dobro tekmo. Čim prej moramo pozabiti zadnji poraz v ABA ligi in se osredotočiti maksimalno na tekmo s Šentjurjem. Od igralcev pričakujem tako kot na vsaki tekmi, da bodo osredotočeni, pripravljeni in z glavo pri stvari. Preklopiti morajo na tekmo s Šentjurjem, na kateri morajo biti maksimalno motivirani. Imamo samo eno idejo, da igramo kot moštvo, da nadaljujemo, kjer smo končali, in sicer z dobro igro, ki smo jo prikazali proti Crveni zvezdi, ter da dobimo to, za nas zelo pomembno tekmo.«

Dalibor Damjanović pred tekmo Krka - Šentjur