kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

milan-štrljić Njena.si

Zvezdnik Botrov razkril skrivnost svojega ...

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Šport Los Angeles

Kralji so doma najboljši

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
07.12.2015 07:48

Hokejisti Los Angeles Kings so najboljša ekipa lige NHL, kar se tiče nastopov pred domačim občinstvom. V dvorani Staples Center so dobili enajst tekem, tudi zadnjo proti Tampa Bay Lightning, na kateri je Anže Kopitar prispeval eno podajo.

(Foto: facebook)
Slovenski zvezdnik je poskrbel, da veselje gostov ni trajalo dolgo. Ti so namreč na 1:1 izenačili takoj na začetku druge tretjine, Brayden McNabb na podajo Kopitarja pa je zadel le dvanajst sekund kasneje. Končni izid 3:1 so Kralji postavil v drugi tretjini.

Los Angeles Kings so tako izenačili dosežek New York Rangersov, ki so bili do danes z enajstimi zmagami najmanj gostoljubna ekipa. Hkrati pa je bila to zadnja tekma v Staples Centru za kar nekaj časa; Kings bodo deset od naslednjih enajstih tekem igrali v gosteh.

Osrednja tema pogovorov v ligi NHL je nocoj Patrick Kane, ki je podrl več kot 40 let star rekord člana Dvorane slavnih Bobbyja Hulla. 27-letni Kane je namreč na dvaindvajseti zaporedni tekmi vpisal vsaj eno točko. Tokrat je za Chicago v dvoboju z Winnipegom prispeval podajo.