bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Šport

KK Krka na obisku na OŠ Dragotin Kette

Piše: R.K.

Čas objave:
26.02.2024 12:55

V petek se je KK Krka odzval vabilu OŠ Dragotin Kette in aktivno sodeloval na turnirju, področnem tekmovanju v košarki za Dolenjsko in Posavje.

Vodstvo šole je povabilo košarkarje KK Krka, da podprejo fante in dekleta, letnik 2007 in mlajše, ki so redno vpisani v osnovno šolo s prilagojenim programom. Tekmovale so šole OŠ Brežice, OŠ Milke Šobar Črnomelj, OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško in OŠ Dragotin Kette.

V klubu so se z veseljem odzvali, mlade sta pozdravila Jurij Macura in Jairus Hamilton. Še več: preizkusila sta se tudi v sojenju ter tako priskočila na pomoč vodji njihovega mladinskega pogona Domnu Zevniku, ki je odsodil vseh šest tekem turnirja. Vsi so se zelo zabavali, najbolj pa otroci, ki so bili veseli, ker sta naša košarkarja z njimi za konec odigrala še tekmo.

„V veliko veselje in zadovoljstvo mi je bilo, ker smo se udeležili tega košarkarskega turnirja. Igrali smo z njimi, jim sodili tekme. Oboji smo se zabavali in se imeli res lepo," je po turnirju povedal Jairus Hamilton. „Prav je, da se podpira športno udejstvovanje otrok že od osnovne šole naprej. Da vedo, kako pomemben je šport za dober razvoj. Šport te tudi uči za življenje, naučiš se sodelovanja v ekipi. Zato sem vesel in počaščen, ker smo se udeležili tega turnirja, ki je bil zelo dobro organiziran. Vsi smo se imeli super, tudi otroci so uživali," je dodal Jurij Macura.

Pomagali so pri podelitvi nagrad in priznanj, za konec pa naredili še eno „gasilsko" za spomin.