sara rutar Svet24.si

Zmagovalka kuharskega šova pričakuje dojenčka

amazonka-suša Svet24.si

Video: Zaradi suše Amazonke v Kolumbiji skoraj ni...

erik-brecelj, bojana-beović Necenzurirano

Kako je Erik Brecelj pri "dvoživkah" nalil ...

172A1987 Reporter.si

Padal je še zlati dež! Kdo vse iz slovenske ...

Mura Nafta Ekipa

Vroče že pred prekmurskim derbijem: glejte, kako...

miro-todosovski-v-odaji-nikoli-ni-prepozno BestFM

Miro Todosovski: “Prodajal sem časopise na ...

hokej olimpija asiago ziga pance af 24.jpg Ekipa

Zmaji zmagali tretjič zapored, skrbi pa poškodba...

Šport Novo mesto

Gašper Katrašnik se seli v Adrio Mobil

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.10.2015 14:22

KK Adrio Mobil je okrepil dvajsetletni Gašper Katrašnik iz Podblice pri Kranju. Gre za trenutno enega najboljših mladih kolesarjev v Sloveniji.

FOTO: Dejan Rifelj - Dejč

Leta 2012 se je izkazal na mladinskem evropskem prvenstvu, ko je bil peti, ter letos, ko je bil med mlajšimi člani sedmi. Letos ima tudi eno zmago, in sicer je bil najboljši na GP Sarajevo.

Gašper Katrašnik, dosedanji član KK Sava Kranj se seli na Dolenjsko. Po odhodu Marka Kumpa in Primoža Rogliča na tuje, KK Adria Mobil sestavlja novo ekipo za sezono 2016. Po Juretu Golčerju se je danes ekipi pridružil še Gorenjec Gašper Katrašnik. Ekipa za sezono še ni dokončna in v ekipi je še nekaj prostih mest.

Gašper Katrašnik: »Prestop v Adrio Mobil vidim kot korak na naslednjo stopničko v moji karieri. Nova ekipa in novo okolje mi bosta vlila še dodatno motivacijo za delo. Verjamem, da se bom v novi ekipi veliko naučil, napredoval in se bomo s fanti dobro razumeli. Če bo vse to delovalo tako kot mora, bodo zagotovo prišli tudi rezultati«.


Trener Mervar Boštjan: »Gašper Katrašnik je mlad, perspektiven kolesar. Je hiter v zaključkih in soliden na vzponih, kar je zelo dobra kombinacija. Že lani je bil na spisku naših želja in bi se lahko v letošnji sezoni veliko naučil od Marka Kumpa. Z njegovim prihodom imamo v Adrii Mobilu jedro slovenske reprezentance U23 za prihodnje leto. Pri nas bo imel odlične pogoje, da se razvije v vrhunskega kolesarja«.

(nepopolna) EKIPA 2016: Radoslav Rogina, Kristjan Fajt, Jure Golčer, David Per, Gorazd Per, Domen Novak in Jon Božič