tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

zabjak brezje romi pl3 Reporter.si

Anticiganizem: četudi problem pometemo pod ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

Šport Novo mesto

FOTO: Zmagovalni pohod novomeških košarkaric

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.10.2015 08:23

Košarkarice Krke so ta vikend odigrale sedem tekem z različnimi selekcijami in zabeležile prav toliko zmag, od tega kar šest na gostovanju.

Članska ekipa je po ogorčenem boju v Rogaški premagala domačo ekipo Janino s 82 : 79 in je po dveh krogih tekmovanja v 2. Slovenski košarkarski ligi ob Konjicah še edina neporažena ekipa v državnem prvenstvu. Pri varovankah trenerja Slavka Seničarja je bila s 40 točkami najuspešnejša Aleksandra Krošelj, ostale strelke pa so bile še: Ema Leskovšek 14, Katja Cesar 12, Sara Gruden 5, Eva Gregorčič 6 in Dora Klobučar 5. Krkašice so ob številnih poškodbah zmago dosegle s samo osmimi igralkami.

Tudi mladinke nadaljujejo z zmagami v 1. Slovenski ligi in ostajajo na vrhu ligaške razpredelnice. V Domžalah so bile boljše od domačink s 72 : 47.

Kadetinje so najprej odigrale zaostalo tekmo v Škofji Loki proti Odeji in bile boljše s 78 : 73, nato pa so doma še visoko z 81 : 30 premagale Podbočje. Na tej tekmi so priložnost dobile predvsem mlajše igralke, saj je trener Sašo Rebernik spočil nosilke kadetske ekipe.


Starejše pionirke A so odigrale še zadnjo tekmo v prvem delu tekmovanja, v Črnomlju so premagale domačinke s kar 104 : 11 in tako ostale neporažene. V drugem delu tekmovanja pa se bodo pomerile že z boljšimi nasprotnicami, še prej pa varovanke trenerja Matije Frančiča čaka turnir Jadranske BCAA lige na Reki.

Tudi mlajše pionirke prvi del tekmovanja končujejo neporažene. Trener Matjaž Cerkovnik je s svojimi varovankami najprej premagal Domžale s 55 : 12 in nato še Črnomelj s 74 : 12.