alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

kmetija-2024 Njena.si

Kaj se je z Jasminom in Ines zgodilo po Kmetiji?

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Šport Krško

FOTO: Zelena luč s tehtanjem

Piše: Radio Krka, tekmovalen.si

Čas objave:
21.10.2012 10:49

Včeraj so vsi borci, kljub manjšim odstopom s prekomerno težo, za vstop v ring - na nocojšnjem WFC 17 dobili zeleno luč.

Uroš Veličevič - naš domači borec, je na tehtnico stopil z 92 kilogrami, medtem ko je bil njegov nasprotnik Alja Tučak kar osem kilogramov težji. Član TBK Brežice temu ni želel posvečati večje pozornosti in zatrdil, da se razlika v teži nocoj v ringu ne bo prav nič poznala.

Vsi navijači iz Dolenjske in Posavja, ki Uroša Veličeviča kot športnika poznate, lahko še vedno za nocojšnji spektakel v hali Tivoli, dobite nekaj prostih vstopnic in sicer pri njegovem trenerju, Rožletu Jazbinšku.

Uroš Veličevič, sicer star 21 let je zagotovo najbolj prespektiven borec Thai Boxing kluba Brežice, po besedah trenerja Rožleta Jazbinška pa iz pravega testa tudi za nastop v samem svetovnem merilu. Nocoj na WFC-17 ga čaka znova priložnost in borba v kateri bo Uroš brez dvoma kot vedno do sedaj, od sebe dal korekten nastop. Kondicijsko in psihično je dobro pripravljen, predvsem pa natančen in oster s svojimi udarci.