Andreja Katič Svet24.si

Golob odločil, znano ime kandidatke za novo ...

Raiven Svet24.si

Raiven z nastopom na Dori šokirala s provokativno...

JAnez Škrabec Necenzurirano

Podražitve na železnicah: nova postaja ne bo ...

logar jansa irgl Reporter.si

Izgon iz raja: Janša uporniška Anžeta Logarja ...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

Anja Križnik Tomažin Njena.si

Anja Križnik Tomažin žaluje, poslovil se je ...

peter prevc Ekipa24.si

Trener slovenskih skakalcev brutalno iskreno: ...

Šport Preserje

FOTO: Za Kim zlato, Tiji bron

Piše: NTK Krka

Čas objave:
30.10.2017 12:04

Za sestri Kastelic znova odličen nastop – Ostali predstavniki NTK Krka igrali dobro, a turnir zaključili pod pričakovanji

Ekipa novomeških naraščajnikov se je pod vodstvom Tilna Novaka udeležila drugega MRNTZ turnirja, srečanja naraščajnikov, ki na tovrstnih turnirjih nabirajo tekmovalne izkušnje.

Janez Jedlovčnik (fantje 4.-5. razred), Matic Vertuš in Luka Vranc (fantje 6.-7. razred), Tija Kastelic (dekleta 4.-5. razred), Kim Kastelic (dekleta 6.-7. razred) ter Katja Vertuš (dekleta 8.-9. razred) so po oceni Tila Novaka, ki je mlade spremljal na turnir, odigrali sorazmerno dobro.

Vsekakor je znova izstopala Kim Kastelic. Igrala je zbrano, lahko zapišemo odlično in suvereno, brez izgubljenega seta, drugi turnir končala na 1. mestu ter tako osvojila novo zlato medaljo. Njena mlajša sestra Tija je dokazala, da hodi po stopinjah svoje vzornice. Njena igra na današnjem turnirju je zadostovala za dobro tretje mesto ali osvojeni bron. Jedlovčnik se je prebil iz skupine (žal v četrtfinalu zaključil), Luka Vranc je v skupini dosegel eno zmago, tudi Matic Vertuš in Katja Vertuš sta prikazala borbeno igro in lep napredek v igri, ki bo slej ko prej pripeljal do vidnejših uvrstitev.