strelec horoskop Svet24.si

Strelci boste sredi dne našli priložnost za ...

1726721677-vr-aktual-jasno-in-glasno-oddaja-1-foto-jaka-zorman-6-of-12-1726721615640 Svet24.si

Jasna Kuljaj v novi oddaji na Veseljaku

erik-brecelj, bojana-beović Necenzurirano

Kako je Erik Brecelj pri "dvoživkah" nalil ...

Robert Golob; Zoran Janković Reporter.si

Prišepetovalci sončnega kralja: največji vpliv ...

tadej pogacar Ekipa

Oglasil se je tudi veliki Merckx: "Da napadeš 100...

edvard-in-frida Njena.si

Zlati gumb za mala genija, ki na spletu nista ...

josip ilicic Ekipa

Kakšen mojster: Iličić z izjemno 'panenko' ...

Šport Ribnica

FOTO: Pomembna zmaga za Riko Ribnica

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.02.2016 10:30

Rokometaše Riko Ribnice so opravili pomembno nalogo v borbi za šesto mesto, saj so v izjemno borbeni tekmi 19 kroga po boljši igri z 32:30 premagali četrto uvrščeni Koper.

. Po izenačenemu prvemu polčasu in vodstvu gostov, ki so se tudi tokrat posluževali z nešportnimi vložki, z 11:8, so Ribničani v končnici prvega polčasa z delnim izidom 4:0, nakazali smer v katero bo šla tekma.

Z napadalno igro so imeli enega ali dva zadetka več, v 54. minuti je semafor kazal 27:23, a ne za dolgo. Sledila je napeta končnica, Koper je v 57. miniti z dvema igralcema več v polju izid znižal na zadetek razlike, 28:27, a so gostitelji zdržali in ob izdihljaju tekme znova priigrali tri zadetka naskoka,

Koprčani pa so poraz omili strelom s sedmih metrov v zadnji sekundi. Srečanje je bilo posebno tudi po tem, ker sta ga vodili sodnici z Hrvaške , njun kriterij pa je bil malce čuden. Ribničani so bili kaznovani z 22. minutami izključitve , gostje pa s 14. Henigman , Fink , Pucelj in Nosan so tekmo z rdeči kartoni končali predčasno, zato je Ribniška zmaga še bolj odmevna.

V domači ekipi je treba pohvaliti prav vse igralce, za izjemen pristop in odgovornost, ki ga je narekovala tekma. Jan Grebenc in Nik Henigman sta bila s po šestimi zadetki najboljša strelca v domači ekipi, Grega Krečič jih je osme dosegel pri Koprčanih.

Pred začetkom tekme sta ekipi in gledalci z minuto molka počastil spomin na Tomaža Abrahasmberga, nekdanjega rokometaša Ribnice in ljubljanskega Slovana.

Robert Beguš po tekmi