Jake Abraham Svet24.si

Igralec je v 57. letu izgubil bitko z rakom

pavel prigožin Svet24.si

Kdo bo podedoval Prigožinove milijone?

agencije-fotka Necenzurirano

Kako gre pod Golobovo vlado Zavrlu, Pusarju & co.?...

vladimir prebilic-pl Reporter.si

Novi obraz, ko bo odletel Golob? Bo župan ...

kek Ekipa24.si

Pred Slovenijo tekma leta, Kek pa razkril svoj ...

Globalna Ureditev AI: Poudarek je na potrebi po mednarodni regulaciji za zagotavljanje varnega razvo Odkrito.si

Zloraba umetne inteligence - pot v množično ...

ronaldo 1 Ekipa24.si

Težave v raju?! Georgina objavila fotko z ...

Šport Otočec

FOTO: NTK KRKA Novo mesto v prvi tekmi odpravila STK Aladžo (BiH) 3:0

Piše: NTK Krka

Čas objave:
24.02.2018 16:27

Včeraj se je v ŠRC Otočec začel prvi pokal državnih prvakov balkanskih držav v namiznem tenisu, ki bo trajal do nedelje, ko naj bi dobili balkanske prvake med moškimi in ženskimi ekipami.

Glavni organizator zahtevnega turnirja je NTK Krka, srečanje pa poteka pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije. Kot smo že poročali, Slovenijo zastopata aktualna slovenska državna prvaka, NTK Krka Novo mesto v moški ter NTK Arrigoni v ženski konkurenci.

Slovenski ljubitelji kakovostnega namiznega tenisa bodo do nedelje na Otočcu med moškimi ekipami spoznali igralce Studenti Tirana (Albanija), STK Aladže (BiH), PPK Telecom (Makedonija), Bešiktaša (Turčija), Budućnosti (Črna gora), TTC Ahmet Goxha (Kosovo) in Banata (Srbija).

Vsekakor je bil za domače zelo zanimiv start. V prvem kolu so se slovenski državni prvaki, ki jih je vodila Andreje Ojstršek Urh, pomerili s sorazmerno močno vrsto Bosne in Hercegovine in prvo tekmo proti STK Aladža dobili prepričljivo s 3:0 ter na ta način napovedali boj za balkanski vrh. Organizatorji vabijo, da si ljubitelji ogledajo vse boje, še zlasti nedeljski finale, ki se bo začel ob 12. uri.