kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Šport Novo mesto/Maribor

FOTO: Novomeščanom slovo od pokalnega tekmovanja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.12.2015 05:43

Rokometaši novomeške Krke so se včeraj poslovili od tekmovanja za pokal Slovenije, saj so v štajerski prestolnici zapravili vstopnico za vstop v četrt finale.

Z rezultatom 31: 25 (16:16) so bili boljši Mariborčani, zmaga pa vijoličastim omogoča napredovanje v omenjenem tekmovanju.

Po odigranih prvih nekaj minutah tekme je bilo pričakovati, da bodo o zmagovalcu odločale zadnje minute srečanja, saj je bila tekma v prvem polčasu izenačena. Izkušenejša ekipa Branika si do glavnega odmora ni uspela ustvariti prednosti, ekipi sta se v garderobo odpravili pri rezultatu 16:16.

Ekipa vijoličastih, pod taktirko nekdanjega krkinega stratega Slavka Ivezića, se je v nadaljevanju srečanja le odlepila od Krkašev, ki so popustili v obrambi, v napadu pa naredili nekaj začetniški napak, kar jih je na koncu stalo tudi vstopnice v 1/4 finalno predstavo pokala Slovenije. Štajerci so ujeli zmagovalni ritem in tekmo srečno pripeljali h koncu s šestimi zadetki naskoka pred Novomeščani.

RK Maribor: Cingesar 4, Žmavc 1,Kaleb 6, Špelić, Jamnik 4, Poklar 3, Čudič, Mijuškovič, Hrastnik 7, Fidel, Verdinek 2, Brajovič 2, Čagalj, Štumpfl, Miškovič 2, Kastelic. Trener. Slavko Ivezić

MRK KRKA: Baznik, Rašo 4, Jurečič 5, Lavrič 1, Didovič, Pršina, Irman, Jeraj, Jakše, Udovč, Kovačič, Furdi, Papež 7(4), Orlič 1, Klobčar 2. Trener. Mirko Skoko

Krkaši bodo v tem tednu nadaljevali z ligaškim tekmovanjem, saj jih v 14. krogu 1.SRL čaka še ena zahtevna preizkušnja. V soboto namreč gostujejo v Izoli.