strelec horoskop Svet24.si

Strelci boste sredi dne našli priložnost za ...

1726721677-vr-aktual-jasno-in-glasno-oddaja-1-foto-jaka-zorman-6-of-12-1726721615640 Svet24.si

Jasna Kuljaj v novi oddaji na Veseljaku

erik-brecelj, bojana-beović Necenzurirano

Kako je Erik Brecelj pri "dvoživkah" nalil ...

Robert Golob; Zoran Janković Reporter.si

Prišepetovalci sončnega kralja: največji vpliv ...

pogacar zigart Ekipa

To je več od vsega: glejte Pogačarjevo reakcijo ...

Peter Poles in Sašo Stare Revija Stop

Peter in Sašo: »Naša žirija ni preveč ...

vinicius oblak Ekipa

Odčital mu je lekcijo: Oblak preigral Viniciusa, ...

Šport Doha

FOTO: Nov Jorgičev uspeh

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.02.2016 13:21

V Dohi se je včeraj pred številnim občinstvom začelo mednarodno prvenstvo Katarja za kadete in mladince v namiznem tenisu, ki se ga kot prvopostavljeni igralec močnega turnirja udeležuje tudi član novomeške Krke Darko Jorgić.

Glede na dejstvo, da se Jorgić odlično razume z domačim igralcem Mohammedom Abdulom Wahhababom, sta se odločila, da bosta sodelovala v parih. Predvsem po zaslugi odličnih iger Novomeščana je domači igralec na veliko zadovoljstvo organizatorjev in publike osvojil prvo mesto. Dobro ekipo Tajske, za katero sta igrala Pattaratorn Passara in Sirawit Puangthip, sta ugnala s 3:1.

Jorgić je dobil oba posamična dvoboja, tretjo točko pa sta osvojila v igri dvojic, kjer se je razigral tudi domači igralec in prispeval h končnemu uspehu.

"Po turnirju sta zmagovalca dala kar nekaj intervjujev. Zelo zgovoren je bil Katarčan, ki je poudaril, da mu je bilo v velik užitek igrati z njegovim najboljšim prijateljem Darkom iz Slovenije, Darko pa je pohvalil organizacijo in izrazil zadovoljsvo, da sta s prijateljem iz Katarja dobila težko tekmo v finalu, saj Tajvačana veljata za zelo dobra igralca," so zapisali v sporočilu za javnost v NTK Krka.