sara rutar Svet24.si

Zmagovalka kuharskega šova pričakuje dojenčka

amazonka-suša Svet24.si

Video: Zaradi suše Amazonke v Kolumbiji skoraj ni...

erik-brecelj, bojana-beović Necenzurirano

Kako je Erik Brecelj pri "dvoživkah" nalil ...

172A1987 Reporter.si

Padal je še zlati dež! Kdo vse iz slovenske ...

svicarka Ekipa

Strašna novica s kolesarskega SP v Švici, komaj ...

Oče je od njiju vedno zahteval ogromno Odkrito.si

Grozljivi umor, za katerim se skriva še bolj ...

albert riera mm Ekipa

Novo presenečenje v Celju: Albert Riera pripeljal...

Šport Novo mesto

FOTO: Krkaši zanesljivo odpihnili Sevnico

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.11.2015 09:23

Rokometaši Krke so v soboto, v 12. krogu 1. SRL gostili zadnjuvrščeno ekipo Sevnice in zanesljivo osvojili nov par točk, ter se pri rezultatu 32:27 veselili sedme zmage v letošnji sezoni.

Novomeščani so tekmo začeli nekoliko v krču in se z Sevničani v uvodnih minutah izmenjavali v vodstvu, nato pa dvignili nivo igre in se na velik odmor odpravili s šestimi goli prednosti.

Tudi v nadaljevanju so držali visok tempo igre, ki pa mu gostje niso uspeli slediti. Na krilih izredno razpoloženega Didoviča, ki je vknjižil 7 zadetkov, pred koncem tekme pa je zaradi treh dvo- minutnih kazni tekmo predčasno končal, ter Papeža, ki je bil z 8 goli tudi najboljši strelec tekme, so varovanci trenerja Mirka Skoka igro v obrambi še strnili in srečanje mirno pripeljali novi zmagi naproti.

Izave po tekmi:

Mirko Skoko : " Zadovoljen sem predvsem s pristopom igralcev, kajti na zadnjih dveh tekmah so bili v nekakšnem krču in zato nismo bili tisti pravi, kot na začetku lige. Potrebovali smo to zmago, saj nam je dala dodatne motivacije in upam, da bomo tudi v nadaljevanju lige še ponovili serijo zmag iz začetka sezone."

Tadej Simončič, trener RK Sevnica: " Z igro ne morem biti zadovoljen, saj nismo odigrali tako, kot smo se dogovorili. Žal nam danes ni steklo po načrtih, Krka je bila bistveno boljša in bolj motivirana. Čestitam Krki za nov par točk, hkrati pa bi se zahvalil publiki, ki nas je ob nekaj izjemnih akcijah tudi nagradila z aplavzom".

Za Krko so igrali: Jeraj, Baznik (11 obr.), Rašo L. 2, Jurečič 3, Lavrič 4, Didovič 7, Okleščen 1, Pršina, Irman 2, Jakše, Udovč, Kovačič 1,Furdi, Papež 8, Klobčar 4.

RK Sevnica: Leben ( 12 obr.), Brečko 4, Krnc Ž.1, Brglez (3 obr.), Gorenjak 3, Župevc, Gruškovnik 4, Kuhar, Brilej 4, Bezgovšek 3, Flisek, Kolman, Krnc J. 2, Ranevski 5, Mrgole 1.

Novomeščani bodo danes teden gostovali pri velenjskem Gorenju, Sevničani pa bodo doma gostili ekipo Loke.