radescica_(3) Svet24.si

Foto: V dveh dneh iz dolenjskih jam izvlekli za ...

stareješi, pomoč Svet24.si

Nova pravica, ki je diskriminatorna do upokojencev...

52-poljansek_2013 Necenzurirano

Pidovski tajkun prodaja podjetje, ki služi ...

jansa logar bobo1 Reporter.si

Logar Janši počasi, a vztrajno načenja živce: ...

rogaška celje Ekipa24.si

Bizarno! 'Nagice', poljubi deklet ... Takšna ...

blaž in Lara Njena.si

Blaž Švab bo drugič postal očka

luka doncic dallas Ekipa24.si

Kakšen odgovor Dončića in Dallasa vsem kritikom...

Šport Izola

FOTO: Do točk po izteku igralnega časa

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.11.2012 19:50

Začnimo tokrat na koncu. Na semaforju se je ura ustavila na 59:31, ko je domači trener Jernej Rantah zahteval minuto odmora ob rezultatu 28:28. Sevničani so imeli žogo in igralca manj v igri.

Po dogovorjeni akciji in strelu se je žoga od bloka gostov odbila v kot. Sledilo je hitro izvajanje in poskus strela s krila, ki pa ga je gostujoči igralec preprečil na nedovoljeni način in sodnik je ob zvoku sirene zapiskal sedemmetrovko za domače. Odgovornost je prevzel izkušeni Aleš Sirk, dosegel zadetek in veliko slavje v dvorani se je začelo.

Dvorana v Sevnici je bila ponovno polna in navijači domačih so se že pred tekmo hrabrili, da je to tekmo potrebno zmagati. Tudi med igralci je bilo čutili napetost in veliko željo po uspehu. V prvem polčasu so se domači z močno igro v obrambi in raznoliko igro v napadu počasi oddaljevali gostom iz Izole.
V napadu so bili razigrani predvsem Miloš Djurdjevič, Jure Gorenjak, Matjaž Borovnik in Alen Dražetič, pri gostih pa Jure Jelovčan in Peter Božič. Na odmor so domači odšli s prednostjo 19:15.

V nadaljevanju je sevniška obramba nekoliko popustila in Izolani so prednost počasi a vztrajno topili, v 49 minuti pa izenačili na 23. Sledilo je deset napetih minut, ko so domačini že povedli za dva gola, a so jih gostje zopet ujeli na 28 v zadnji minuti. Razplet tekme je opisan v uvodu, domači navijači pa so bučno pozdravili nove točke na kontu sevniške ekipe.

Najboljši strelec pri domačih je bil Dražetič s šestimi zadetki, pet zadetkov pa so dosegli Gorenjak, Dražetič in Sirk, hkrati pa je Rok Zaponšek ubranil sedem strelov. Pri gostih sta se izkazala Božič z osmimi zadetki in Žiga Smolnik s petimi.

Vodja sevniškega kluba Vojko Švab je ob odmoru naglas razmišljal in dejal, da bo najbolj srečen, če bo ob koncu tekme en gol razlike za domače in želja se mu je izpolnila. A je po koncu tekme v šali dodal, da bi lahko fantje to izpeljali na nekoliko manj infarkten način.

Foto: Mirko Ognjenovič