kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

Alojz Ihan Reporter.si

Alojz Ihan se ne vda in odgovarja UKC: Prazne ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

milan-štrljić Njena.si

Zvezdnik Botrov razkril skrivnost svojega ...

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Šport Brežice

FOTO: Brežičani odlični na državnem prvenstvu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.12.2015 09:11

V nedeljo je v gimnastični dvorani v Rušah potekalo državno prvenstvo v moški športni gimnastiki. Udeležili so se ga tudi telovadci Telovadnega društva Sokol Brežice. Ponovno so posegli po najvišjih mestih ter dokazali, da se v brežiški gimnastični dvorani dobro dela.

V dopoldanskem delu je Dino Vehabović v OV2 osvojil 18. mesto. V OV3 je bil 18. tudi Vid Kovačič, Jak Rovan pa mesto za njim.

Največji uspeh je dosegel 12-letni Tim Jambriško, ki je opravil s konkurenco in potrdil dobro formo ter postal državni prvak v mnogoboju šestih orodij v OV4 z osvojenimi 76,85 točkami. Blestel je tudi na posameznih orodjih, kjer je osvojil še štiri zlate medalje, in sicer na parterju, bradlji, konju in drogu.

V isti kategoriji je nastopal tudi Boris Milošević ter z osvojenimi 73,75 točkami zasedel četrto mesto. Na posamičnih orodjih pa je osvojil dve srebrni medalji, in sicer na preskoku in drogu.


Beno Kunst je nastopal v OV5 ter z osvojenimi 68,40 točkami osvojil odlično drugo mesto v mnogoboju ter medaljo na vsakem izmed orodij: zlato na bradlji in preskoku, srebro na drogu, konju z ročaji in parterju ter bron na krogih.

Vsem telovadcem Telovadnega društva Sokol Brežice iskreno čestitamo za dosežene točke in medalje na državnem prvenstvu.