sečnja-dreves, akcija, levica Svet24.si

Foto: V Ljubljani bosta padla mogočna drevoreda, ...

lokalne volitve 2022 Svet24.si

Poslanci v en glas stopili v bran "večnim" ...

POL20150401F5_00002 Necenzurirano

Težava Slovenije ni globoka država, ampak plitva...

1674543173-s2f10781-26-1674543149830 Reporter.si

Odkar Logar vodi nadzorni svet Istrabenz turizma, ...

nemcija Ekipa24.si

Odjeknilo je! Nemci izbrali novega selektorja, na ...

gregor-fabrici Njena.si

Kmetijo zaradi usodne napake zapustil eden najbolj...

goltes Ekipa24.si

Dončićeva zaročenka objavila noro fotografijo, ...

Šport Novo mesto

FOTO: Župan sprejel ekipo NTK Krka Novo mesto

Piše: MO NM

Čas objave:
27.10.2018 07:48

Župan Gregor Macedoni je včeraj na rotovžu sprejel igralce, trenerje in vodstvo Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, ki je v tej sezoni dosegel vrhunske uspehe na državnem in mednarodnem nivoju.

ntk krka 4.jpg
Klub se ponaša s številnimi medaljami
MO NM

Župan je novomeškemu namiznoteniškemu klubu čestital za rezultate, s katerimi tudi v športu, v katerem vlada izredno močna mednarodna konkurenca, odlično zastopa Novo mesto. S predsednikom NTK Krka Tomažem Kraljem, sta si izmenjala simbolična darila. 

zupan in kralj 2.jpg
Gregor Macedoni in Tomaž Kralj
MO NM

Z zavedanjem, da so dosežki zadnjih letih plod dolgotrajnega kakovostnega dela, se je trenerjem in vodstvu zahvalil za predano delo z mladimi, ki ga na Mestni občini Novo mesto še posebej podpirajo in spodbujajo.

ntk krka sprejem 3.jpg
Klub se uvršča v sam vrh namiznega tenisa v Sloveniji
MO NM

Letošnje praznovanje 70. letnice kluba so kronali s številnimi izjemnimi uspehi, ki klub uvrščajo v sam vrh namiznega tenisa v Sloveniji. Že petič zapored so osvojili naslov državnih ekipnih članskih prvakov, za kar so zaslužni Tilen Novak, Peter Hribar, Tilen Cvetko in Neven Karkovič. Darko Jorgič je osvojil bronasto medaljo na evropskem posamičnem prvenstvu za mlajše člane, skupaj z Denijem Kožulom pa sta dodala še zlato ekipno in posamično medaljo na Sredozemskih igrah ter bronasti medalji na evropskem prvenstvu. Darko Jorgič, Peter Hribar, Tilen Cvetko, Aleksandra Vovk in Kim Kastelic so skupno osvojili preko 14 medalj na državnih posamičnih prvenstvih za mlajše kadete, mladince, mlajše člane in člane in dodali številne medalje na odprtih turnirjih in TOP turnirjih RS. Klub se ponaša še številnimi medaljami na regijskih turnirjih in mednarodnih prvenstvih. Dodatno je uspehe kluba ob koncu sezone, z uvrstitvijo na olimpijske igre mladih, ki so ravnokar potekale v Buenos Airesu, nadgradila še Aleksandra Vovk.