Green lake Svet24.si

20-letni moški se je utopil na območju Zelenega ...

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

DRU20150503BOBO152 Necenzurirano

Nova napaka sodišča: obsojeni bankirji so se ...

1717753308-dsc04923-1717753281864 Reporter.si

Lojze Peterle spet kritiziral vodstvo Nove ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Žarko Radić Njena.si

Nov igralec v seriji Botri se je tako kot njegov ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

Šport

Dvakrat do petega mesta, enkrat do malega finala

Piše: R.K.

Čas objave:
21.03.2023 08:30

Mladi igralci namiznega tenisa pri NTK Krka so med vikendom nastopili na odprtem turnirju za člane in se veselili lepih uvrstitev, na odprtem turnirju za mlajše kadete pa je bil uspešen Jaka Antič.

V nedeljo je na Rakeku potekal drugi letošnji odprti turnir za člane in članice do 21 let. Vrhunsko igro in pravo borbenost je pokazal perspektivni krkaš, mladinec Janez Jedlovčnik, ki je na koncu osvojil 5. mesto. Tudi pri igralkah se je z zelo dobro igro izkazala Kim Kastelic, ki je prav tako osvojila 5. mesto.

Na drugem odprtem turnirju za mlajše kadete in mlajše kadetinje so barve NTK Krka zastopali nadvse zagreti mladi igralci Jaka Antić, Maj Antić, Tim Rus in Bor Rostohar. Med skoraj sto prijavljenimi tekmovalci so se krkaši Tim, Maj in Bor prebili med 32 najboljših, medtem ko je Jaka Antič osvojil 3. mesto v malem finalu. Redni treningi in velika zavzetost pri mladih igralcih se jim je tudi tokrat obrestovala.

Trenerka Manca Fajmut: »Z mojimi varovanci sem zadovoljna. Tako na treningih kot z njihovimi rezultati. Ti izkazujejo, da smo v klubu na dobri poti in da tudi najmlajše razvijamo v obetavne igralce.«