sečnja-dreves, akcija, levica Svet24.si

Foto: V Ljubljani bosta padla mogočna drevoreda, ...

lokalne volitve 2022 Svet24.si

Poslanci v en glas stopili v bran "večnim" ...

20200310-00994436 Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za ...

rtvs Reporter.si

Javna hiša pred moralnim bankrotom: RTV Slovenija...

roglic pogacar Ekipa24.si

Spektakularno! To bo teden za vse sladokusce, eden...

v Odkrito.si

Grozljivo: Brutalno pretepena Denis Dame

goltes Ekipa24.si

Dončićeva zaročenka objavila noro fotografijo, ...

Šport

Danes pomembna tekma v Podčetrtku

Piše: R.K.

Čas objave:
03.04.2023 08:23

Košarkarji Krke bodo v 23. krogu Lige Nova KBM danes ob 18.00 gostovali pri Termah Olimia v Podčetrtku. Krkaši želijo z zmago obdržati vodilno mesto na lestvico.

Krkaši imajo do sedaj 18 zmag in štiri poraze, košarkarji iz Podčetrtka pa 11 zmag in prav toliko porazov. V obeh dosedanjih tekmah so Krkaši slavili. Konec oktobra je v Novem mestu bilo 82:75, sredi januarja v Podčetrtku pa 98:79.

Liga NKBM, 23. krog, 3.4.

Terme Olimia – Podčetrtek (18.00)

Izjava pred tekmo:

Gašper Okorn, trener Krke: »Teden, ki je za nami, smo res dobro izkoristili in po dolgem času kakovostno trenirali, vsaj tak je občutek. Upam, da bo kaj od tega v Podčetrtku že vidno tudi na igrišču. Delamo vse, da bi bili 12. aprila, ko se začne zaključni turnir 2. ABA lige v Domžalah, v neki pravi formi, tako da tekmo v Podčetrku gledamo izključno iz tega zornega kota. Sem optimist, saj smo se nekako pobrali po šoku, ko smo izgubili visoke igralce. Mate Vucić je treniral ves teden, a ni v igralski formi, saj mu manjkajo minute v igri. Je pa še dovolj časa, da se vrne v pravi podobi. Zahvalil bi se tudi mladinskemu pogonu kluba, ekipi in trenerju, ki nam je brez pomisleka poslal tri mladince, da lahko treniramo normalno. O Podčetrtku pa tole: so izkušeni in doma vedno nevarni. Mi bomo poskušali zmagati in tako zadržati prvo mesto na lestvici. Rezultat je seveda pomemben, a kot rečeno, me bolj zanima to, da bomo mi čez dobrih deset dni izgledali tako, kot je treba.«

Gašper Okorn pred tekmo proti Podčetrtku