kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

Alojz Ihan Reporter.si

Alojz Ihan se ne vda in odgovarja UKC: Prazne ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Šport Kolumbija

Brežiški atleti odlični na svetovne prvenstvu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.07.2015 05:12

V Kolumbiji se je zaključilo atletsko svetovno prvenstvo za mlajše mladince. Atleti atletskega kluba Brežice so presegli vsa pričakovanja. Dosegli so dve uvrstitvi v finale, kar je zelo vzpodbuden izkopiček.

Lara Omerzu z 9. mestom v finalu skoka v višino (175cm), Nastja Modic 11. mesto v finalu z osebnim rekordom (385 cm) in Rok Doberšek v skoku s palico preko 440cm na 27. mestu.

V finalu skoka v višino je Lara Omerzu osvojila 9. mesto s 175cm. "Že zjutraj ko sem stekla v trgovino po zajtrk za kolege iz reprezentance, sem se počutila odlično. Na sami tekmi bi si lahko izborila še kakšno mesto več, a nam je pri zaletu ponagajal močan veter v prsa. Kolumbijo zapuščam v lepem spominu. Bila je zares lepa tekma."



Nastja Modic je osvojila 11.mesto z osebnim rekordom 385cm. "Nocoj je bila ena zares nora tekma, palica me je lepo metala, na naslednji višini sem prijela še tršo, a se nisem mogla tako lepo postaviti v stojo. Čutila sem, da bi lahko bila še bližje medalji, a me je med tekmo precej zmotil odhod mojega trenerja iz prizorišča, saj je bil primoran oditi na letalo domov. Še vedno sem upala na najboljše, a nekako nisem več mogla sestaviti skoka. Upam, da bo naslednjič naše vodstvo imelo več posluha in sreče pri načrtovanju potovanj. "