tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

poroka-na-prvi-pogled, irena, andrej Njena.si

Preslišana tragedija v eksperimentu Poroka na ...

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

Šport Ljubljana

Bojan Jokić sodeloval pri zmagi Villareala

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
23.10.2015 05:52

Slovenski nogometaš Bojan Jokić je v 3. krogu evropske nogometne lige za Villareal igral vso tekmo. Njegova ekipa je na domačem igrišču v skupini E s 4:0 (2:0) premagala Dinamo Minsk.

(Foto: facebook)

Villareal je po zmagi v Plznu v prejšnjem krogu, v kateri pa Jokić ni imel svojega deleža, saj je obsedel na klopi, v skupini E v tretjem krogu slavil še na domačem igrišču. Tokrat z udeležbo slovenskega reprezentančnega branilca, ki je igral vso tekmo. Že v prvem polčasu je vratarja gostov iz Belorusije dvakrat premagal Cedric Bakambu, v drugem sta se med strelce vpisala še Roberto Soldado in Eric Bailly. Kljub zmagi je Villareal ostal na drugem mestu, saj je dunajski Rapid s 3:2 ugnal Viktorio Plzen.

V prvem delu današnjega sporeda nogometne evropske lige je od slovenskih nogometašev igral le Josip Iličić, ki je za Fiorentino zaigral od 73. minute naprej, vendar je njegova ekipa, čeprav je igrala doma, z Lechom iz Poznana izgubila z 1:2. S porazom je Fiorentina zdaj zadnja v skupini I, v kateri je doma z 1:2 izgubil tudi vodilni Basel. Boljši od njega je bil Belenenses iz Lizbone.


Na domačem igrišču je proti Athleticu iz Bilbaoa v skupini L z 0:2 izgubil beograjski Partizan, ki je igral brez sedmerice standardnih igralcev, tudi brez poškodovanega Gregorja Balažica. Brez nastopa je ob zmagi Augsburga v Alkmaarju z 1:0 ostal Tim Matavž. To je bila prva zmaga Augsburga v skupini L, v kateri s šestimi točkami vodita Athletico Bilbao in Partizan.

Ažbeta Juga tudi tokrat ni bilo v postavi Sportinga iz Lizbone, ki je na svojem igrišču v skupini H s 5:1 premagal albansko ekipo Skenderbeu Korca, medtem ko je Robert Berić zmago St. Etetiane z 1:0 na gostovanju v Dnjepropetrovsku zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel v prejšnjem krogu v Rimu, spremljal od doma.